HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı :http://spaydmt2.com/
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :Sınırlama yok ne zaman müsayit ise
Aradığınız Özellikler
yunda uzman olucak pack editliyebilmeli tasarımcı kısacası yönetici olmalı benim işim oldugunda gönül rahatlıgıyla serveri teslim edebilecegim biri olmalı
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :salihozyasar27@hotmail.com
Diğer / Ek :acık konusucam serverimi domainden aldım 4gblık uzun ömürlü ben filezilla navicat ayarları yapdım ama genede sizin bilginize dayalı olarak dahada güzel şeyler yapabiliriz user sıkıntısı var serverin ama reklam yap demiyorum günde ben elimden geldigince reklam yapcam sende az bişi yardım edersen doldururuz serveri bu arada resmiolucak adam gelmesin ben serverimi birlikde yönetebilecegim bi arkadaş bi dost arıyorum gerektiginde rc-ts3 sohbet edip eglenicegim bi arkadaş arıyorum
Sunucu Adı :http://spaydmt2.com/
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :Sınırlama yok ne zaman müsayit ise
Aradığınız Özellikler
yunda uzman olucak pack editliyebilmeli tasarımcı kısacası yönetici olmalı benim işim oldugunda gönül rahatlıgıyla serveri teslim edebilecegim biri olmalıİletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :salihozyasar27@hotmail.com
Diğer / Ek :acık konusucam serverimi domainden aldım 4gblık uzun ömürlü ben filezilla navicat ayarları yapdım ama genede sizin bilginize dayalı olarak dahada güzel şeyler yapabiliriz user sıkıntısı var serverin ama reklam yap demiyorum günde ben elimden geldigince reklam yapcam sende az bişi yardım edersen doldururuz serveri bu arada resmiolucak adam gelmesin ben serverimi birlikde yönetebilecegim bi arkadaş bi dost arıyorum gerektiginde rc-ts3 sohbet edip eglenicegim bi arkadaş arıyorum
Son düzenleme:
Adınız : Dogukan
Soyadınız : Biçer
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Kocaeli
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 Serverde [TL] 4 Serverde [GM] Kadrosunda Başarılı Bir Şekilde Game Master
Günlük Online Süreniz : 5 - 8 Saat
Özellikleriniz : Oyun İçi Destek - Takım Lideri
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : rolley32
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)