InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Damage Denemesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cix80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 997

cix80

Level 1
Üye
Konular
13
Online süresi
59m 31s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay
Başarım Puanı
84
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi Forumlar,
Kendi Çapımda Küçük Bi Damage Denemesi (Boş Çara) Daha Önceden Böyle Bi Konu Varmıydı Kim Ne Kadar Damage Attı Bilmiyorum Arastırmadım da Sizlerle Paylaşmak istedim.
Saygılarımla.
3Dvbar.png
[/url][/IMG]

İyi Forumlar,
Kendi Çapımda Küçük Bi Damage Denemesi (Boş Çara) Daha Önceden Böyle Bi Konu Varmıydı Kim Ne Kadar Damage Attı Bilmiyorum Arastırmadım da Sizlerle Paylaşmak istedim.
Saygılarımla.
3Dvbar.png
[/URL][/IMG]

Tebrik ediyorum güzel damage rekor nedir bilmiyorum ama başarılısınız :)

Teşekkür Ederim + Dan Başka Bir Şey Yok Extra Olarak İlerleyen Günlerde Biraz Daha iyisini Görmek Dileğiyle...

Son düzenleme:
Tebrikler biyologsuz iyi vurmuşsun :) . Ama en yüksek damageyi tuna kardeşimiz vurdu [ByTUNA] 120k ... :)

Tebrikler biyologsuz iyi vurmuşsun :) . Ama en yüksek damageyi tuna kardeşimiz vurdu [ByTUNA] 120k ... :)

Teşekkür Ederim Çar Şuanda Kemgöz Mücevherinde 120k Zor iş Görevler Bittikden Sonra Damage işini Tekrar Deneyeceğim :)
Sanada Küçük Bi Hatırlatmam Olacak; İmzandaki Söz Hz. Ali'ye Aittir Cümlenin Sonuna Yada Altına Keşke Bunuda Belirtseydin.

Saygılarımla.
.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri