romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Android oyun konsolu Ouya iflas ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeheraN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

SeheraN

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
1,663
Reaksiyon Skoru
485
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
195
MmoLira
-154
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[h=2]Kickstarter sayesinde hayata geçen Android konsolu Ouya, yaşadığı finans krizini atlatamazsa batacak[/h]

ouya-batti-batacak-728x422.jpg

Dünyanın ilk Android işletim sistemli oyun konsolu Ouya, Kickstarter sayesinde ünlenmişti. 2013 yılında bu platforma adım atan proje, internet ahalisinden toplamda 8,3 milyon $ sermaye toplamayı başarmıştı. Fakat, konsol sektörüne bu denli hızlı giren Ouya’nın piyasada tutunmakta zorlanabileceğini kimse tahmin etmemişti.
NVIDIA Tegra 3 işlemcili Ouya, Twitch TV ve XBMC medya oynatıcı gibi uygulamalara destek veren Ouya, rekabete yeterince hızlı uyum sağlayamadı ve kısa sürede demode bir konsola dönüştü. Yaklaşık 1000 özel uygulamaya ev sahipliği yapan Ouya platformunun mevcut içeriğini paraya dönüştüremediği ve bu yüzden de batmak üzere olduğu söyleniyor.Ouya yetkililerinin Amazon ve Google’ın yanı sıra, Xiaomi ve Alibaba gibi Çinli şirketlerden de yardım talep ettiği sızdırıldı. Eski Kickstarter yıldızı, bu yıl içinde yeni bir finansör bulamazsa sektöre veda etmek zorunda kalacak.

Konu için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri