PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

paypal sorunu acil :@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan golev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya paypal ile ödeme neden yok bukadar zor bişeymi bi paypal hesabı açıcaksınız koyucaksınız alt taarafı yada bana mesaj atın parayı oraya yolluyayım dıyorum allah aşkına şu paypalı açın ya

ya paypal ile ödeme neden yok bukadar zor bişeymi bi paypal hesabı açıcaksınız koyucaksınız alt taarafı yada bana mesaj atın parayı oraya yolluyayım dıyorum allah aşkına şu paypalı açın ya

2 Gündür paypalla ilgili konu acıyoruzsunuz.Önceki konularınızda bizzat admin paypal ile ödeme kabul etmıyoruz dedi.Paypal hesabınız olduguna göre kredi kartınız var.Siteden kredi kartı ile alısverıs yapabılırsınız.Paypal bakiyenızı cekerekte kredi kartı borcunuzu ödersınız.2 Gündür buna care bulmak bu kadar zor degıldır sanırım.

Paypal ile ödeme almıyoruz tekrar tekrar konu açmanızın anlamı yok. 50 tane seçeneğimiz var zaten ödemeler için. Paypaldaki parayı banka hesabınıza çekip sonra hesaptanda ödeme yapabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri