Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hay Ben Bu oyunu kurann anasını bacsınıı .................. Lan oLum beni bagımLı yaptı Lan biLiyorum yasım kücük ama ben bu oyuna 4 . sınıfta basladım sonra zaten ban yiyip soyldm bıraktm 4. sınıf ilk dönem teşekkür oyunu bıraktım 2.dönem takdir 5. sınıfta yine basladım 1.dönem takdir 2. dönem basladım tesekkür gittikce derslerim düstü düstükce dahada cok baglandm oyuna hatta artk sabah 7 den oynamaya baslayp gece 2 ye kadar oynardm hic dısarı cıkmazdım artk hafızam berbat bir duruma gelmişti ve sonra 6. sınıfa gectim hafızam sikilmiş durumda ama hala bagımlısıyım bırakamıyorum ve derslerim full 3 2 1 6.sınıf 1. dönem siktirname 2.dönem siktirname 7.sınıfa gectm ve hala bırakamıyorum siz siz olun baslamadan bitirin bu lanet olası oyunu 

bni de bağimli yaptı hatta babamıda bağimli apti babamda açıp benşm çarımı her gün oynuorr.. annem kızıo zaten oynnamaıon su oyunu die 23 lwl im ama hala bırakamaıom şu oyunun ilacı yokmu yha kurtulun oyundan =))))
Kardeş öncelikle şunu söyliyim,durumuna üzüldüm ve bu yüzden elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışcam.Öncelik olarak bilgisayarı kaldır.Eğer babanın deposu veya ona benzer birşeyi varsa oraya kaldır.Daha sonra kendine başka eğlenceler bul.Dışarı çık,top falan oyna ama kendini mümkün olduğunca oyala.Gözden uzak olan gönüldende uzak olurmus.Aynı zaman da biraz ibadet et.Daha sonra metin2 yi unutunca derslerine olanca gücünle sarıl.Bu dediklerimi yaparken bir sorunun olursa bana gel çözmeye çalışırım
Son düzenleme:
Kardeş sana bi abi tavsiyesi Arkadaşlarınla daha çok zaman geçir metin2' diye bişe aklında bile kalmaz
)
) bn dede var o bagımlılık yaw bıde 90 lwl hıc kalkmak ıstemıyom gırmıcem dıyorum yıne gırıyorum cok kotu bagımlılık yapıyo valla yaw 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)