Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamün Aleyküm Arkadaşlar,
Konu yeri burasımı bilmiyorum.Ama hatalıysa kusura bakmayın.
Ben hosting firması kurma hakkında bildiklerinizi öğrenmek istiyorum.
Hosting nasıl satılır Alan adı nasıl satılır. İşleyiş biçimi nasıl .
+ Metin2 server de ssatacağım bu konu hakkında bilgi, makale, yazı vb. yardımcı olabiliecek arkadaşlarlar var mı ?
Şimdiden teşekkürler herkese..
İyi Forumlar TM'm
Konu yeri burasımı bilmiyorum.Ama hatalıysa kusura bakmayın.
Ben hosting firması kurma hakkında bildiklerinizi öğrenmek istiyorum.
Hosting nasıl satılır Alan adı nasıl satılır. İşleyiş biçimi nasıl .
+ Metin2 server de ssatacağım bu konu hakkında bilgi, makale, yazı vb. yardımcı olabiliecek arkadaşlarlar var mı ?
Şimdiden teşekkürler herkese..
İyi Forumlar TM'm
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Host satmak iÖğeyi görmek için üye olmalısınız. Bir makineye ihtiyacın var.
Eğer sıfır müşterin varsa ki Öğeyi görmek için üye olmalısınız. başlayacağın için sıfır Reseller alarak başlamanı öneririm.
Bayilik bir Öğeyi görmek için üye olmalısınız. firma yapıyor. Belki forumda bile bayilik veren host firması bulabilirsin
Sana bi panel verilecek.
Bu panel üzerinden Host için alan mysql ftp hesabı felan filan özelliklerini belirleyip müşterine bir host açabilirsin.
Tabi önce müşteri bulman lazım.
Müşteriyide, kaliteli bir web site sayesinde kapabilirsin.
İşler arttıkça bir büro yada ofis açman sana olan güÖğeyi görmek için üye olmalısınız.nirliği artıracak.
Müşteriye bir hesap numarası vericeksen.
Belirlediğin paket özelliğine göre kendisine bir paket seçip, ücreti aylık yada yıllık neyse onu yatırıp hesabını açıcaksın.
Ama süresi dolmadan müşterinin hesabını kapatamazsın.
Aslında kapatırsın fakat bu dolandırıcılığa girer
Ama tabi bunları yapabilmek için beceri sabır ve zaman ister gelir elde etmek istersen yap eğer hobi için yapacaksan hiç yapma
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ve Ek Olarak Bir Makina Alacaksın Aylık Belli Bir Miktara Ve İp Alacaksın Ve Daha Sonra O Makinayı Vmware İle Yönetebilmen Lazım Ve ( Metin2 İçin ) O VmWareden Sunucunu Kuracaksın Aldıgın İpi Sunucuna Gecireceksin Freebsd Kuracaksın Portları Kuracaksın Mysql Kuracaksın Sağlam Açıksız Bir Files Alacaksın Ve Teknik Desteğin Güçlü OLACAK Ve Son OLARAK Öyle SABIRLI OLACAKSINKİ BAZI MÜŞTERİLER SENİ SATIN ALMIŞ GİBİ DAVRANIR.
Hala Açmak İstiyorsan Bana Ulaş Bildiklerimi Aktarırım.