Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Oyunla İlgili sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 288

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar oyunda cok acayip bi kasma var sizdemi var yoksa benm netmi yavas oyunda ısınlanamıyorum giriş işlemi yapılıyorda kalıyor internet durumum müşteri hizmetlerinden sorusturdugum kadarıyla gayet iyi oyun damı problem var aynı sorunu yasayanlar konu altında belirtebilirmi . ?

Elym2 Keith.

Arkadaslar oyunda cok acayip bi kasma var sizdemi var yoksa benm netmi yavas oyunda ısınlanamıyorum giriş işlemi yapılıyorda kalıyor internet durumum müşteri hizmetlerinden sorusturdugum kadarıyla gayet iyi oyun damı problem var aynı sorunu yasayanlar konu altında belirtebilirmi . ?

Elym2 Keith.

Bende normal şekilde bilgisayar özelliklerinizden kaynaklanıyor olabilir bildiğiniz gibi Elym2'de anlık binlerce online oyuncu var bu nedenle internetiniz her ne kadar iyi olursa olsun bilgisayardan da sorun kaynaklanabiliyor :)

Arada bir beni de atıyor oyundan kasıyor. İnternetten kaynaklanacagını sanmıyorum(ttnet-superonline olmak üzere 2 internet kullanıyorum. ) Bilgisayardan da sorun olacagını sanmıyorum ( 5 adet bilgisayarda da aynı sorun teşkil ediyor. )

(Gece bırakıyorum hesapları oyunda bi bakıyorum saat 2 - 3 sularında oyundan atmış, boşa mı koyuyuyorum yani.) Eskiden böyle bir sorun yoktu.
Muhtemelen oyundan kaynaklı birşey. Düzeltilmesini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri