farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Selfie Cekmek Bu kadar mı Önemli !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeheraN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
Bazen gerçekten anlamıyorum..tamam bizde yapıyoruz ama dozunda ve yerinde yapmaya dikkat ediyoruz..Dün trafikteyiz kız karşıdan karşıya geçerken selfie çekiyordu resmen..bir an duraksadım.."Nereye gidiyoruz"dedim yani :)

Bazen gerçekten anlamıyorum..tamam bizde yapıyoruz ama dozunda ve yerinde yapmaya dikkat ediyoruz..Dün trafikteyiz kız karşıdan karşıya geçerken selfie çekiyordu resmen..bir an duraksadım.."Nereye gidiyoruz"dedim yani :)

Benimde başıma gelmişti.Benimki erkekti.Adam yolun ortasında durdu selfie cekti orda bulunan trafık polisi yanına cagırdı ne yapıyorsun seklinde bi muhabbet oldu sanırım kafasına tokat attı gönderdi :)

Banada çok saçma geliyor. :D Fazla abartıldı bu durum :)

Gereğinden fazla selfie cubugu dıye ozel cubuk verdıler herkesin eline :) Cem Yılmazın Bunuuuu tut sözleri gercek oluyor sanırım :D

Tüm dünyada çığ gibi yayılan selfie haddinden fazla abartıldı her şeyden önce hayatını kaybedenler kazalar yaşıyanlar bile oldu. Ruhsal bozukluğu sebebi zaten bu kadar abartılması.

Ruhsal bozuklukla alakası yok bence.En kısa ve öz cevap dikkat cekmek.Dikkat cekmek isterken kendi dikkat etmeyen insanların yaşadıgı kazalardan bahsediyoruz ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri