noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[Bilgi] Sohbet Odaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topal Sirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 443

Topal Sirin

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
678
Online süresi
15h 51m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

AfnBUrv.jpg

Selamlar... Diğer topluluklarda gezinir iken gözüme çoğu toplulukta sohbet odaları'nı tanıtan konular olduğunu gördüm. Bende TR'ye de açmak istedim. Fakat ne yazık ki + TR serverinde çok sohbet odası yok + bu yüzden siz faredaşlarımdan + moderatorlerden + sentinellerden yardım istiyorum.

TR Serveri Sohbet Odaları
/chat luatr
Bu sohbet odası ile TR serverindeki Lua'cılarla ve testerler ile iletişime geçebilirsiniz.

/chat mapeditortr
Bu sohbet odasından TR'den mapler ile ilgilenen üyelere 'belki mapcrewlere' ulaşabilirsiniz.

Bütün Sohbet Odaları
/chat lua
Bu sohbet odasında lua testerler ile konuşabilir + destek alabilir + minioyununuzu test ettirebilirsiniz. Ayrıcalıktan Türk ve ya yabancı lua'dan anlayan oyunculardan da destek alabilirsiniz.

/chat mapcrew
Bu sohbet odasında haritalar hakkında sorular sorabilir + etabınızı onaylatabilir + mapcrewlerden tavsiye alabilirsiniz.

Unutmayınız(!)+ Bütün Sohbet Odaları'nda İngilizce olarak konuşmalısınız. Sohbet odasındakileri rahatsız etmemelisiniz. Sohbet odasında kimler olduğuna bakmak için /who yazmanız yeterlidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri