Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Bilgi] Sohbet Odaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topal Sirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 442

Topal Sirin

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
678
Online süresi
15h 51m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

AfnBUrv.jpg

Selamlar... Diğer topluluklarda gezinir iken gözüme çoğu toplulukta sohbet odaları'nı tanıtan konular olduğunu gördüm. Bende TR'ye de açmak istedim. Fakat ne yazık ki + TR serverinde çok sohbet odası yok + bu yüzden siz faredaşlarımdan + moderatorlerden + sentinellerden yardım istiyorum.

TR Serveri Sohbet Odaları
/chat luatr
Bu sohbet odası ile TR serverindeki Lua'cılarla ve testerler ile iletişime geçebilirsiniz.

/chat mapeditortr
Bu sohbet odasından TR'den mapler ile ilgilenen üyelere 'belki mapcrewlere' ulaşabilirsiniz.

Bütün Sohbet Odaları
/chat lua
Bu sohbet odasında lua testerler ile konuşabilir + destek alabilir + minioyununuzu test ettirebilirsiniz. Ayrıcalıktan Türk ve ya yabancı lua'dan anlayan oyunculardan da destek alabilirsiniz.

/chat mapcrew
Bu sohbet odasında haritalar hakkında sorular sorabilir + etabınızı onaylatabilir + mapcrewlerden tavsiye alabilirsiniz.

Unutmayınız(!)+ Bütün Sohbet Odaları'nda İngilizce olarak konuşmalısınız. Sohbet odasındakileri rahatsız etmemelisiniz. Sohbet odasında kimler olduğuna bakmak için /who yazmanız yeterlidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri