Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

M4rivana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llKIZILANKAll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 566

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar. Ben 2009dan beri bu oyunun üyesiyim . oyun içerisinde o0HektoR0o isimli karakter 9 mayıs Cumartesi günü benim çarımı soydu. 5 bin t ' den fazla itemimi çaldı. o zaman suraydı şimdi savascı yapmıs karakterini. Ben güvendim ıd sifremi verdim ama böyle birşey yapacagını bilmiyordum. Eskiden Beneficence adlı karakterinde basına böyle bir olay gelmişti ve yönetim Beneficence'nin itemlerini bulmus, vermis ve adamı banlamıslardı. Ben bu itemlere 1,500tl para yatırarak yaptım. 6 senemi bu oyuna verdim. Oyunu bu sekilde bırakmak istemiyorum . Lütfen bana yardım edin. M4RIVANA ve o0HektoR0o 'nun ticaret geçmişini inceleyin. Zahmet olucak ama Allah rızası için yapın bunu . 1 aylık çalısıp biriktirdigim param hiç olmasın emeğime acıyın. adamın ıd: boo356545 Rica ediyorum o önemli itemleri geri alim :( '' böyle bir mesaj attım hesap güvenligi bana ait olsa bile 1,500tl paradan ve 2009dan beri oyunda olmaktan bahsettim. En azından işleme alın ve gerekli cezayı itemlerimi çalan adama uygulayın . Geçmişte beneficenceye yardımcı oldugunuz gibi 15dakikanızı bana ayırın ve inceleyin ticaret gecmisini o adam baskalarınıda soyabilir. o adamla aynı oyunda olmak nasıl bir duygu .. size yapılsaydı böyle birsey. birde böyle düsünün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri