Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Oto pack Url Not Found hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sner123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu serverla başım belada ne kadar dikkatli çalışsamda illaki bi sorun çıkıyor

Kendi Oto packimi kendim kurmuştum Bugün domain aldım ve sitemi yeni filezilla hesabıma taşıdım haliyle otopack dosyalarını baştan yaptım.

Herşeyi eksiksiz yaptığıma eminim metin2torrent.config.xml dosyasından tutun da yeni exe paketlemeye kadar hatta 100 kere kontrol ettim.

Bildiğime rağmen oto pack yapılış videoları seyrettim. Ama bu sorunla baş edemedim. Oto packi çalıştırırken bu hata oluyo.

Başka oto pack kurmayı denedim sonuç yine aynı bir türlü olmuyor izinler falan da ayarlı sorun nedir çözümü bilen var mı

Patcher klasörü httpdocs klasöründe

metintorrent.config.xml klasörü yine aynı şekilde httpdocs klasöründe

izinler 777

metin2torrentconfig dosyasının içi bu

Oto Packimin dosyalarının içeriği

Torrentpatch.locale dosyası

Torrentpatch.url dosyası

ama hata bu oluyo çalıştırınca

Son düzenleme:
Bu serverla başım belada ne kadar dikkatli çalışsamda illaki bi sorun çıkıyor

Kendi Oto packimi kendim kurmuştum Bugün domain aldım ve sitemi yeni filezilla hesabıma taşıdım haliyle otopack dosyalarını baştan yaptım.

Herşeyi eksiksiz yaptığıma eminim metin2torrent.config.xml dosyasından tutun da yeni exe paketlemeye kadar hatta 100 kere kontrol ettim.

Bildiğime rağmen oto pack yapılış videoları seyrettim. Ama bu sorunla baş edemedim. Oto packi çalıştırırken bu hata oluyo.

Başka oto pack kurmayı denedim sonuç yine aynı bir türlü olmuyor izinler falan da ayarlı sorun nedir çözümü bilen var mı

metin2torrentconfig.xml dosyasını /patcher içine at
/patcher/metin2torrent.config.xml şeklinde

Birde kardeşim sitenin trafik sınırsız değilse full packı sil yoksa sitede kapanmas sorunları yaşarsın,
İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri