Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar+
Öncelikle gördüm ki pvp server bile olsa milletin gözü dönmüş herkezin dostluk ortamı kurucağına birbirini kazıklamanın soymanın vs.. derdinde. Neyse artık biz konumuza dönelim.
Mesela yo*t*be sitesine yazıyorum.. "metin2 2015 hileleri" aratıyorum üstten 2. videomu seçtim.
video başlığı : 01.03.2015 ****** metin2 ticaret hilesi v2015 güncel sürüm
videomu izledim hemen link arıyorum heycanlı bir şekilde linki buldum oh ne güzel adam yüklemiş hemende
Dosyamı indireyim dedim c*r*m* tarayıcısı olumsuz olduğu için engelledi dosyayı ilginç..
M*z*l** tarayıcısından deniyorum şimdide toplamda 848 kb hmm..
Açıyorumm..
Jpeg ve uygulama sanırsam keylog gibi hadi açıyım bari görelim
Uygulamayı açtım fakat gelen giden olmadı..
Hemen başlat-çalıştır-msconfig yazıyorum.
Başlatma sekmesine geliyorum ne göreyim!
System adlı uygulama Otomatik Başlangıç öğesi olmuş bak bak..
Üreticisi bilinmeyen
windows system32 min içine çökmüş üzerine geldiğimde bana windows'un uptade'si olduğunu söylüyor hadi canımm
Video altındaki linki geçtim bazıları yorumlara bile bakın bu hile daha yeni daha iyi indirin diye linkle birlikte yorum atıyor e gidip bide onuda indiriyosunuz demem o ki takipçileriniz çoğalıyor..
Eğer bilgisayarımda d*ep f*e*e programı veya kartı yok ise vay halime..
Mecbur format atmam gerekicek.
Bunun adı kısaca "RAT" tır arkadaşlar. Açılımı Remote administration tool veya Remota application service'de diyebiliriz. Sizden gizlice sinsi bir şekilde bilgisayarınızda çalışırlar. Siz oyun oynarken veya pc nizde takılırken size bu Rat'ı yediren kişi haberiniz bile olmadan sizi takip edebilir. Sizden dosya çekebilir.Sizin webcam'inizi açıp sizi izleyebilir. Tüm şifrelerinizi yazışmalarınızı görüp kaydedebilir. Örnek resimde gördüğünüz gibi.. Adamın hiç bir şeyden haberi yok %1000 eminim bundan.
Asıl sorun ise şurada ey kardeşlerim!
Aileinizden biri pc geçse abiniz kardeşiniz ablanız vs.
Bu rat'ı yediren onu izliyor olsa düşünmesi bile iğrenç gelin görün ki bi hile peşine düşüceksiniz diye böyle şeylere kanmayın!
O değil rat üstüne rat yiyeceksiniz kombonun kombosu olucak
gelen geçen makinenizi takipte pehh..
O yüzden her gördügünüz videoyu izleyip altındakini indirmeyin her internette aradığınız şeyi indirmeyin!her sanal ortamda yeni tanışdığınız kişilerden dosya almayın resim dahi olsa!
indiricekseniz dahi yorumlara bakın virüs taramalarına bakın olmadı tarattırın.
Şu anlık bile anca yazabildim sizlerden ricam konunun sabitlenmesi ve alıntı yapıcak arkadaşlar ByGr33ndiye yazarlarsa memnun olurum iyi forumlar.
Öncelikle gördüm ki pvp server bile olsa milletin gözü dönmüş herkezin dostluk ortamı kurucağına birbirini kazıklamanın soymanın vs.. derdinde. Neyse artık biz konumuza dönelim.
Mesela yo*t*be sitesine yazıyorum.. "metin2 2015 hileleri" aratıyorum üstten 2. videomu seçtim.
video başlığı : 01.03.2015 ****** metin2 ticaret hilesi v2015 güncel sürüm
videomu izledim hemen link arıyorum heycanlı bir şekilde linki buldum oh ne güzel adam yüklemiş hemende
Dosyamı indireyim dedim c*r*m* tarayıcısı olumsuz olduğu için engelledi dosyayı ilginç..
M*z*l** tarayıcısından deniyorum şimdide toplamda 848 kb hmm..
Açıyorumm..
Jpeg ve uygulama sanırsam keylog gibi hadi açıyım bari görelim
Uygulamayı açtım fakat gelen giden olmadı..
Hemen başlat-çalıştır-msconfig yazıyorum.
Başlatma sekmesine geliyorum ne göreyim!
System adlı uygulama Otomatik Başlangıç öğesi olmuş bak bak..
Üreticisi bilinmeyen
Video altındaki linki geçtim bazıları yorumlara bile bakın bu hile daha yeni daha iyi indirin diye linkle birlikte yorum atıyor e gidip bide onuda indiriyosunuz demem o ki takipçileriniz çoğalıyor..
Eğer bilgisayarımda d*ep f*e*e programı veya kartı yok ise vay halime..
Mecbur format atmam gerekicek.
Bunun adı kısaca "RAT" tır arkadaşlar. Açılımı Remote administration tool veya Remota application service'de diyebiliriz. Sizden gizlice sinsi bir şekilde bilgisayarınızda çalışırlar. Siz oyun oynarken veya pc nizde takılırken size bu Rat'ı yediren kişi haberiniz bile olmadan sizi takip edebilir. Sizden dosya çekebilir.Sizin webcam'inizi açıp sizi izleyebilir. Tüm şifrelerinizi yazışmalarınızı görüp kaydedebilir. Örnek resimde gördüğünüz gibi.. Adamın hiç bir şeyden haberi yok %1000 eminim bundan.
Asıl sorun ise şurada ey kardeşlerim!
Aileinizden biri pc geçse abiniz kardeşiniz ablanız vs.
Bu rat'ı yediren onu izliyor olsa düşünmesi bile iğrenç gelin görün ki bi hile peşine düşüceksiniz diye böyle şeylere kanmayın!
O değil rat üstüne rat yiyeceksiniz kombonun kombosu olucak
O yüzden her gördügünüz videoyu izleyip altındakini indirmeyin her internette aradığınız şeyi indirmeyin!her sanal ortamda yeni tanışdığınız kişilerden dosya almayın resim dahi olsa!
indiricekseniz dahi yorumlara bakın virüs taramalarına bakın olmadı tarattırın.
Not!
Sizlerle daha çok bilgi paylaşmak isterim video çekmek isterim bu konularla ilgili fakat fazla zamanım yok.Şu anlık bile anca yazabildim sizlerden ricam konunun sabitlenmesi ve alıntı yapıcak arkadaşlar ByGr33ndiye yazarlarsa memnun olurum iyi forumlar.
Çok önemli bir noktaya değindiniz bir çok kullanıcı bunu bilmiyor teşekkürler repiniz verildi #Sabit
geçen bende buna benzer birşeyi heus mt2 de bulmuştum adamlar pack niyetine keylogger indirtiyorlardı bilgisayara. 
Analiz yöntemlerinin birden çok çeşidi var inş vakit olursa bende bunları anlatırım millet bilgilenir

Analiz yöntemlerinin birden çok çeşidi var inş vakit olursa bende bunları anlatırım millet bilgilenir
Herhangi bir sunucunun exe. halini virüs totale atın şaşıracaksınızgeçen bende buna benzer birşeyi heus mt2 de bulmuştum adamlar pack niyetine keylogger indirtiyorlardı bilgisayara.

Konu için teşekkür ederim, diğer arkadaşların ve admin in görüşlerini alacağım onda göre işlem yapacağım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)