- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oncelıkle yaşım 19 ve darkorbiti cok onceden beri oynuyorum fakat hıc bır zaman tam anlamda prof olamadım
misal big boy alıyodum ordan sonra soğuyodum oyundan ama şuan bı azim geldi ve baya ugrastım şuan golıath aldım şu standart olan kostummudur nedır onlardan var
12 level oldum fakat yinede ne yapacagımı bılmıyorum boş boş credı kasıyorum flan bi arkadaş ozelden ulaşırsa yada konu altında çok makbule geçer.
"Ts3 ve Raidcall hesaplarım var"
misal big boy alıyodum ordan sonra soğuyodum oyundan ama şuan bı azim geldi ve baya ugrastım şuan golıath aldım şu standart olan kostummudur nedır onlardan var
12 level oldum fakat yinede ne yapacagımı bılmıyorum boş boş credı kasıyorum flan bi arkadaş ozelden ulaşırsa yada konu altında çok makbule geçer.
"Ts3 ve Raidcall hesaplarım var"- Katılım
- 11 May 2015
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar up up bi yardımcı olun 

- Konular
- 445
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- -31
- DevLira
- 0
Oncelıkle yaşım 19 ve darkorbiti cok onceden beri oynuyorum fakat hıc bır zaman tam anlamda prof olamadımmisal big boy alıyodum ordan sonra soğuyodum oyundan ama şuan bı azim geldi ve baya ugrastım şuan golıath aldım şu standart olan kostummudur nedır onlardan var
"Ts3 ve Raidcall hesaplarım var"
S.a kardesim simdi oyunun zevkini almak icin savasa cikmak lazim sonra birakamazsin sen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rahatca anlayabilirsin diye düsünüyorum kolay gelsin.