HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eğer lycan gelirse 75-100 online olan hunk serverinde oyuncuya zor rastlanır 

Lycan gelirse o kadar item, set dizen oyunculara haksızlık olur. Diğer serverler hakkında bilgim yok![]()
ely2 de ıken cektıgımız 30 buyu hızlı edıtler 15 buyu hızlı olunca yazık haksızlık olmadıda lycan gelırse mı haklsızlık olur ?
Hocam sen hunk serverinin halini görmemişsin galiba 50-100 oyuncu anca oluyor lycan gelirse serverde oyuncu kalmayacak ve bizim o kadar emeğimiz boşa gidecekely2 de ıken cektıgımız 30 buyu hızlı edıtler 15 buyu hızlı olunca yazık haksızlık olmadıda lycan gelırse mı haklsızlık olur ?
dHocam sen hunk serverinin halini görmemişsin galiba 50-100 oyuncu anca oluyor lycan gelirse serverde oyuncu kalmayacak ve bizim o kadar emeğimiz boşa gidecek
ostum ben gelme taraftarı degılım gelırse haksızlık felan olurmus vb. seyler olur dıyorlar.bılıom bende oynuyorum hunk u onlıne yok denılecek durumda orda
Lycan o kadar da güzel değilLycan karakteri ne zaman aktif olacak bilgilendirebilir misiniz? Oyuna biraz canlılık gelsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)