Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Vps Serverımıza Gm arıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djcnr53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad soyad:Mete toprak göksu
Kac Sw de gorev aldınız:16
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:24 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gmlik güzelbirsey gm olmak istiyorum olursam %100 kurallara uyucam
Kurallara Uyarmısnız :%100 evet
+repte veririm

Ad soyad: Oğuzhan Şahin

Yaşınız: 15

Kac Sw de gorev aldınız: 2 kendi kurduğum hamachi serverlerde 2 de başka swlerde oldum tecrübe konusunda sıkıntım yok .

Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Her allahın saati online olurum ben evimde sınırsız internet var 24 saat açığım :)

Kurallara Uyarmısnız : Kuralsız bi server zaten kötü olur kural GM likte en dikkat edilmesi konudur ve benim en önem verdiğim konu Haliyle kurallara uyarım :)

eqer Beni uyqun bulduysanız >> tiky_cocuq_14@hotmail.com msn adresim budur :)

Ad : Ege
Kac Sw de gorev aldınız: 28 Pvp 12 HAmachi
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 14Saat (ortalama)
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: İnsanlara en iyi şekilde hizmet etmek ve sv'deki oyuncuları rahat ettirmek... Teknik sorunlarla ilgilenmek vb.
Kurallara Uyarmısnız : HER ZAMAN

+REP :016::016::016::016::016::f68.gif:

MSN : k a p l a n 3 5 e g e @ h o t m a i l . c o m (boşluklar olmadan;) )

Son düzenleme:
Adım:Furkan
Soyadım:İçöz
Yaşım:14
Userlere Karşı Hiçbir şekilde Kaba Davranmamaya Özen Gösteririn Daha Önce 5 serverde GM liğim olmustur...
Userlere Hiçbir Şekilde Zorla İstediğimi Yapmtırmam Yardım İsteyen Userlere Yardım Ederim .. Ama O İstekler Adminin Bana Werdiği Yetkiler İçine Giriyorsa...

GüNde OrTaLama :8-9 Saat Online Olurum ...(Bİraz Az AmA İnsanın Annesi Oldumu :S:m08::m08::m08::D:D:D:o:o:o:o

OquLCuBuR GM olursam İns xD Nick:Joc3RBuq

Son düzenleme:
Ad soyad:Onur Aydemir
Kac Sw de gorev aldınız:12 Sw de Görev aldım 7 sw kurdum 8 sw de TL lik yaptım 3 SGM oldum
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Duruma bağlı 5-6 saat(cumartesi-pazar)
3-4 saat Hafta içi
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Swnin iyi olması ve beğenilmesi için elimden Gelen her türlü şeyi yaparım
Kurallara Uyarmısnız :%100 uyarım Sözünüzden çıkmam küfür,argo kelime,hile,hack vs. kullananları banlarım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri