Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Firewall & Packed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnarchyisT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 999

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi günler

FireeBsd

9.2 64 bit

10,1, 64 bit

Göre Firewall ve packed sender koruması olan script veya anlatım ve ya paylaşmak isteyen varmı acaba

Nerede Forumun uzamanları heçkirleri profesyonel kişileri :) 1876 yılından kalma birşey olunca 50 kişi atliyor :)

bi soru soruyoz cvp bile veren yok :))))

helal

Nerede Forumun uzamanları heçkirleri profesyonel kişileri :) 1876 yılından kalma birşey olunca 50 kişi atliyor :)

bi soru soruyoz cvp bile veren yok :))))

helal

yazılımsal firewall bulunmakta elimde freebsd sürümü farketmiyor yazılımsal firewallar belirli bir noktaya kadar korur onuda söyleyeyim :)

cd /root [ENTERLA]
fetch http://www.inetbase.com/scripts/ddos/install.sh [ENTERLA]
sh install.sh [ENTERLA]

Kurulumdan sonra ise

ee /usr/local/ddos/ddos.conf dosyasının içerisine şu kodları yapıştırın

APF_BAN=0 bu özellik 1 ise apf ile banliyo 0 ise iptables ile
NO_OF_CONNECTIONS=150 bir ip den kac baglanti olunca banliyo
BAN_PERIOD=600 bu deger 10 dakika yapiyo yani on dakikada icinde 150 baglanti kurani atiyo
EMAIL_TO=mailadresiniz@falanfilandomain.com buraya mail adresimiz geliyor

NOT: ALINTIDIR.

yazılımsal firewall bulunmakta elimde freebsd sürümü farketmiyor yazılımsal firewallar belirli bir noktaya kadar korur onuda söyleyeyim :)

cd /root [ENTERLA]
fetch http://www.inetbase.com/scripts/ddos/install.sh [ENTERLA]
sh install.sh [ENTERLA]

Kurulumdan sonra ise

ee /usr/local/ddos/ddos.conf dosyasının içerisine şu kodları yapıştırın

APF_BAN=0 bu özellik 1 ise apf ile banliyo 0 ise iptables ile
NO_OF_CONNECTIONS=150 bir ip den kac baglanti olunca banliyo
BAN_PERIOD=600 bu deger 10 dakika yapiyo yani on dakikada icinde 150 baglanti kurani atiyo
EMAIL_TO=mailadresiniz@falanfilandomain.com buraya mail adresimiz geliyor

NOT: ALINTIDIR.

tşklr yanlız bu inetbase aktif ettiğin zaman gelen normal kullaniciları da banlıyor bunu ben sanırım evvelden denemiştim

farklı birşey ariyorum:)

bu konuya bakmanızı önerebilirim. yazılımsal olarak yapılabilecek en fazlası bu kadar olabilir.
http://www.r10.net/pvp-server/1214403-rehbermetin2-sunucu-guvenligi-ve-bakimi.html

ayrıca inetbasede doğru yapılandırma ayarları ile ufak çaplı saldırıları çok güzel engelleyebiliyor.

Türkiyede genel olarak verimerkezleri ddosa çok önem vermiyor ne yazık ki. bu korumayı ek ücretle , baya pahalıya sunuyorlar sebebi de türkiyede hatların cok pahalı olmasından kaynaklanıyor. yeterli altyapı ne yazık ki çok gelişmiş değil. türkiyede biri cıkıp 2 gb spoof saldırı yapsa tüm verimerkezleri mevta olur :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri