M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Samsung Galaxy Serisi Format.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Supplement077
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Supplement077

Level 6
TM Üye
Konular
445
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
-31
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aşağıda telefonunuza nasıl format atılacağını adım adım anlatacağım. Ama öncelikle telefonunuza gelecek her hangi bir zarardan sorumlu değiliz. Format atılma teknikleri tüm Samsung Galaxy Telefonları için standarttır. Dolayısıyla cihazınıza gelen her hangi bir zarar ya sizden ya da cihazınızdan kaynaklanmaktadır.
Samsung Galaxy Telefonlarına format atma üç ayrı yoldan yapılabilir. Her işlem telefonunuzda aynı etkiyi yapacaktır her adım diğerinin alternatifi olarak uygulanabilir.

1.Yol: ” Ayarlar/Gizlilik/Fabrika Ayarlarını Sıfırla ” yolunu takip etmektir. Bu yolu tamamladıktan sonra telefonunuza ait güvenlik şifrenizi tuşlayınız sonrasında otomatik olarak yeniden başlatacaktır. Cihazınız açıldığında format işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

2.Yol: Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yapmanız gerekmektedir. Böylece format işleminiz gerçekleşmiş olur.

3.Yol: Telefonunuzu kapatıp orta tuş ile açma/kapatma tuşuna aynı anda basılı tutmanız gerekir. Bu şekilde bir süre bekledikten sonra karşınıza bir ekran gelecektir ve ” wipe data/factory reset/reboot now ” yolunu takip ederek telefonunuza format atabilirsiniz.

Not: 1.Yol’da izlenecek yollar bazı Galaxy telefonlarında farklı olabilir fakat sonuç olarak ”Fabrika Ayarlarına Sıfırla” seçeneği bütün telefonlarda vardır.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuza format atmak için 3 yöntem bulunmaktadır.
1-Menü–> Ayarlar –> Gizlilik –> Fabrika ayarlarını Sıfırla bölümünden telefonunuzu ilk günkü haline getirebilirsiniz.

2- Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda telefonunuza format atabilirsiniz.

3- Telefonunuzu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp sonrasında açma / kapama tuşuna basarak telefonunuzu açın ve karşınıza çıkan ekranda wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçilir ve reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuzu yukarıdaki 3 yöntemle format atabilir ilk günkü haline getirebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri