Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Auto Pack hatası anlıyan baksın !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canerx007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar ben oto pack kurdum ama hata alıyorum hata su sekilde

Dosya indirilemiyor (url/Patcher/0.0.0.1/crclist ErrorCode 0 Status 404)

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum
iyi forumlar

Merhaba arkadaslar ben oto pack kurdum ama hata alıyorum hata su sekilde

Dosya indirilemiyor (url/Patcher/0.0.0.1/crclist ErrorCode 0 Status 404)

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum
iyi forumlar

bak dostum sana sorunun kodunu bile vermiş status 404 diyor dosyayı bulamadıgından kaynaklanıyor crclist yok yada okunamaz bir biçimde olabilir veya crcliste yukarıdaki @mellon133 arkadaşımızın dediği gibi 777 izni verilmemiş olabilir.

filezillaya atmış olduğunuz crclist içine lz dönüştürücüden oluşturduğunuz hash listesini koydunuzmu ? birde 777 dosya izinleri verdinizmi ?

bak dostum sana sorunun kodunu bile vermiş status 404 diyor dosyayı bulamadıgından kaynaklanıyor crclist yok yada okunamaz bir biçimde olabilir veya crcliste yukarıdaki @mellon133 arkadaşımızın dediği gibi 777 izni verilmemiş olabilir.

Yeni bir oto patch dene tekrar aynı hatayı alıyorsan ftpde sorun vardır.
Lz dönüstürücünün verdiği tüm kodları yeni metin belgesi deyip icine attım sonra adını crclist olarak kaydettim ve 777dosya izinlerini verdim sonra bu hatayı verdi bende bende sorunu burda paylaştım olmayınca baska otopack indirdim tekrardan kurdum onda bulunan crclist metin belgesi deyildi bende o pack kurdukdan sonra sorun olmadı ama baska bir sorun cıktı ftp dosya atınca oto pack calışıyor ama metin2 tumunu tekrardan indiriyor diger problemde ftp ye dosyaları yukledigimde yanı packleri
Busefer site teması görünmuyor bos sayfa cıkiyor ftp den dosyayı sildigimde site duzeliyor ve packlerin tamamını attımda ortalama 25 dosya aktarmıyor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri