Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Captain Capelon | Oyun Kanalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaptaincapeloN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese Merhaba ismim Muhammed 17 yaşındayım.Youtube'da kalıcı olmayı hedefliyorum bu yüzden her gün en az 1 video ile karşınızda olucam.
Daha çok Hayatta kalma ve korku oyunlarını seviyorum.Fakat kanalda her türlü oyuna yer vermeye çalışıyorum.
Kanal hakkında sizlere bahsetmem gereken bir konu varsa belirsiz olarak her hangi bir gün Vlog çekip atıyorum.
Oynadığımız ve takip ettiğimiz oyunların rehberlerini hazırlayıp sizlere sunar ayrıyeren oyun videoları dışında ileride yapmayı düşündüğümüz Kamera Şakaları'nı da kanalımızda bulabilirsiniz.
Umarım bizlerle birlikte eğlenirsiniz takipte kalın..
-----------------------------
Hangi Oyunda Kaçıncı Bölümdeyiz ?
-CS:GO : Bölüm 2
-Rust : Bölüm 7
-H1Z1 : Bölüm 6
-Arma 3 : Bölüm 1
★ Mikrofon ★
-Behringer C1-U

★ Kullanılan Programlar ★
-Fraps
-XSplit Gamecaster
-Open Broadcaster Software
-Sony Vegas Pro 11
-Photoshop CS6
-Format Factory
-Audacity

YOUTUBE KANALIMIZ :

NOT olarak eklemek istiyorum arkadaşlar Youtube hayatıma 28 Aralık 2014 ' te başladım önceki kanalı kapatmak zorunda kaldım eski kanalımızda 13 bin izlenme 350 abone 42 video'da bu işe sıfırdan başladım Youtube aramaya Captain Capelon yazarsanız eski kanalıda bulabilirsiniz kanalı kapatma sebebim kişisel açmış olmam ve ileride kanalın doğrulanamamasıydı Youtube piyasasında kalıcı olmayı hedeflediğim için doğrulanma en önemli hedeflerimden birisidir.
Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri