HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EĞer bu sorun uzun sÜrerse kİ sÜrdÜ de 3 hafta olcak kemgÖz gÖrevİ yapanlara ayricalik taninmasi lazim gÖrevİ 2 3 tane werdİk saymalari lazim.
Sorunlu olan biyologlar duzeltildi sadece kemgoz gorevinde sorun olduğunu biliyorum. . Ekstra sorun var mi ?
Kolay gelsin adminim ben uzun süredir oyunda yoktum tekrardan başlamayı düşünüyorumda bende bu biyalog görevlerindeki 10 savunma ve 10 atak bonusunu alamadım Kem gözü görevindeydim beklemem mi gerekiyor yoksa başka bişey mi var ? baek go 'dan alamıyorum bu bonuslarımı .
Kolay gelsin adminim ben uzun süredir oyunda yoktum tekrardan başlamayı düşünüyorumda bende bu biyalog görevlerindeki 10 savunma ve 10 atak bonusunu alamadım Kem gözü görevindeydim beklemem mi gerekiyor yoksa başka bişey mi var ? baek go 'dan alamıyorum bu bonuslarımı .
@DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Nornalde beakgodan alman gerekior alamadiysan bu hafta muhtemel bakimda biyolog sorunu tamamen cozulecek
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)