Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

http://www.metin2sunucu.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 898989
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

898989

Level 6
TM Üye
Üye
Konular
182
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

http://www.metin2sunucu.com
Bütün Sunucularda Iplar Değişti 2 Gün Offline Oldu Ve Artık Çözüldü Iplar Değişti E-Postalarınıza Bilgielr Gönderildi...
Sizde Bir Vps Sahibi Olmak İçin
satis@metin2sunucu.com Adresi İle İletişime Geçiniz.
Süper Ucuz 24Gb Ramlı Sunucu Stoğumuz Gelmiştir 16Gerçek Çekirdekli Yedek İşlemcili Süper SUnucularımıza Sizde Sahip Olabilirsiniz 1Gb Sunucu Ücretsiz Kurulum vB Ücretsiz Site 60Tl Sadece Ve Sadece...
satis@metin2sunucu.com

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Sakın WWW.METİN2SUNUCU.COM dan sunucu almayın..

İlk fırsatta sunucunuzu kapatıp saçma sapan mazaretler uydurmaya başlıyorlar...

Benim başıma geldi ve sordum başka kullanıcılarında gelmiş boşuna acı çekmeyin sakın metin2sunucu ya güvenmeyin...

Beyler Sakın Güvenmeyin Paranızın Hakkını Vermiyorlar...

Sakın link koyamadıgım ıcın sılmek zorunda kaldım. dan sunucu almayın..

İlk fırsatta sunucunuzu kapatıp saçma sapan mazaretler uydurmaya başlıyorlar...

Benim başıma geldi ve sordum başka kullanıcılarında gelmiş boşuna acı çekmeyin sakın metin2sunucu ya güvenmeyin...

Merhaba,

Eğer müşterimizsen bizde kayıtlı olan e-mail ini satis et metin2sunucu com a mail ile yolla.

Bundan sonra sana ne gibi haksızlık yapılmış ise bunları kanıtla.

Müşteri bize ödemesini yapar sunucusu kurulur. Teslim edilir. buraya kadar tamamız. Ama bundan sonra biz 1 aylık süre için aldığımız ödemenin sonrasında 1 aylık hizmet sunmak zorundayız. Neden saçma sapan problem yüzünden durduk yere kapatalım ?

Bana bunların açıklamasını yap asılsız konu açıp karalama kampanyası başlatma sen kimsin ? bir firma sahibide olabilirsin yada bir firma sahibinin yandaşıda olabilirsin. SOnuç olarak buna çamur at izi kalsın denir.

saçma sapan işlerle vaktim olmadığı için su anda bunu senın ıcın sana yazarken bil bakalım nereden yazıyorum ne kadar degersız oldugunu anla ve bil.

Bu ve bu gibi konuları açarken kanıt ispat koyun moderatorlerden ricam dikkat edin forum yonetıyorsunuz...! gerekli şikayettede bulunulmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri