- Konular
- 193
- Online süresi
- 7h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 302
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1-)E-Pin nedir?
E-Pin, Electronic Personal Identification Number (Elektronik Kişisel Kimlik Numarası)ââ¬â¢dır. Hesabına G-Cash yüklenen müşterilerin almak istedikleri elektronik şifredir. Örnek: HYYO-65YU-PSR1-C4SV
- ÖRNEK Bir Resim
2-)E-Pinbank'da ödeme seçenekleri nelerdir?
Banka Havalesi veya EFT
Mobil Ödeme
- ÖRNEK Bir Resim
3-)Mobil Ödeme ile ürün satın aldım, kod ne şekilde iletilecektir?
Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar en geç 5 dakika içerisinde cep telefonunuza iletilecektir.
4-)Sizden E-Posta alamıyorum?
Aktivasyon (onaylama) ve giriş kodu e-postası sistem tarafından gönderilen otomatik bir e-postaââ¬â¢dır. Bazı e-posta sistemleri tarafından spam, bulk, junk, önemsiz mesajlar olarak algılanabilmektedir. Bu nedenle size gönderilen aktivasyon ya da giriş kodu e-postası spam, bulk, junk, önemsiz klasörünün altında yer alıyor olabilir. Lütfen bu klasörü kontrol ediniz.
5-)E-Pin aldım ancak yükleyemiyorum ne yapmam lazım?
Özellikle mobil ödeme yöntemi ile alınan E-Pinlerde kullanıcıların bir veya birkaç karakterini yanlış girmesinden dolayı hata almaktadır. E-Pinââ¬â¢i doğru şekilde girdiğinizden eminseniz ve hatalı olduğunu düşünüyorsanız ââ¬Åsorunlu kodâ⬠başlığıyla hesap kullanıcı adınızı (User ID) içeren, sorunu anlatan bir yazı ile birlikte Örnek: info@e-pinbank.com adresine mail olarak gönderiniz. Talebiniz oyun firmasına en kısa sürede iletilecektir. Oyun firmasından cevap gelir gelmez size başvurduğunuz e-posta adresinden 2-7 gün içinde bilgi verilecektir.
6-)Kredi Kartı İle Alışveriş
Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde, öncelikle müşterinin VIP müşteri olması gerekmektedir. Kredi kartı ile alışveriş de güvenlik işlemi uygulanmaktadır. Güvenlik işlemi, yetkisiz kart kullanımlarına karşı kart sahiplerini korumak içindir.
E-Pin, Electronic Personal Identification Number (Elektronik Kişisel Kimlik Numarası)ââ¬â¢dır. Hesabına G-Cash yüklenen müşterilerin almak istedikleri elektronik şifredir. Örnek: HYYO-65YU-PSR1-C4SV
- ÖRNEK Bir Resim
2-)E-Pinbank'da ödeme seçenekleri nelerdir?
Banka Havalesi veya EFT
Mobil Ödeme
- ÖRNEK Bir Resim
3-)Mobil Ödeme ile ürün satın aldım, kod ne şekilde iletilecektir?
Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar en geç 5 dakika içerisinde cep telefonunuza iletilecektir.
4-)Sizden E-Posta alamıyorum?
Aktivasyon (onaylama) ve giriş kodu e-postası sistem tarafından gönderilen otomatik bir e-postaââ¬â¢dır. Bazı e-posta sistemleri tarafından spam, bulk, junk, önemsiz mesajlar olarak algılanabilmektedir. Bu nedenle size gönderilen aktivasyon ya da giriş kodu e-postası spam, bulk, junk, önemsiz klasörünün altında yer alıyor olabilir. Lütfen bu klasörü kontrol ediniz.
5-)E-Pin aldım ancak yükleyemiyorum ne yapmam lazım?
Özellikle mobil ödeme yöntemi ile alınan E-Pinlerde kullanıcıların bir veya birkaç karakterini yanlış girmesinden dolayı hata almaktadır. E-Pinââ¬â¢i doğru şekilde girdiğinizden eminseniz ve hatalı olduğunu düşünüyorsanız ââ¬Åsorunlu kodâ⬠başlığıyla hesap kullanıcı adınızı (User ID) içeren, sorunu anlatan bir yazı ile birlikte Örnek: info@e-pinbank.com adresine mail olarak gönderiniz. Talebiniz oyun firmasına en kısa sürede iletilecektir. Oyun firmasından cevap gelir gelmez size başvurduğunuz e-posta adresinden 2-7 gün içinde bilgi verilecektir.
6-)Kredi Kartı İle Alışveriş
Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde, öncelikle müşterinin VIP müşteri olması gerekmektedir. Kredi kartı ile alışveriş de güvenlik işlemi uygulanmaktadır. Güvenlik işlemi, yetkisiz kart kullanımlarına karşı kart sahiplerini korumak içindir.
Son düzenleme:
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
Eline sağlık
- Konular
- 193
- Online süresi
- 7h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 302
- DevLira
- 0
Eline sağlık konuyu biraz daha resimlerle anlatımla zenginleştirebilirsen sabite alırım @lowepower;
Teşekkürler Bir Kac Birşeyler Ekleye Bildim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)