Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı : SonaxMt2
Yaş Sınırlaması :16
İstediğiniz Günlük Online Süre :Farkmetz
Aradığınız Özellikler :Saygılı,Dürüst ve işinden iyi anlayan.TM Hesabı olan konu güncelleyen,facebook ve pvp tanıtım sitelerindede reklam yapabilecek.
Diğer / Ek : Yaptığı reklamdan beklentinin altında işler yapacak kişinin Yetkileri alınır.
.com domain,8gb ram 12aylık ödemesi yapıldı. 100 150 liralık server değildir.
Hazır Profosyönel bir şekilde hazırlanmış tanıtımlarımız mevcuttur site panel oyun vs. Tamamen sorunsuzdur tek eksiğimiz reklamdır Bu akşam 20:00 da açılıcaz anlık oyuncu yapmamız lazım o yüzden İYİ REKLAM yapabilicek kişiler eklesin
örnek tanıtım :
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-iddiali-emek-sunucusuaksam.html#post18163559
gm arıyorum
sunucu adı : Sonaxmt2
yaş sınırlaması :16
İstediğiniz günlük online süre :farkmetz
aradığınız Özellikler :saygılı,dürüst ve işinden iyi anlayan.tm hesabı olan konu güncelleyen,facebook ve pvp tanıtım sitelerindede reklam yapabilecek.
diğer / ek : Yaptığı reklamdan beklentinin altında işler yapacak kişinin yetkileri alınır.
.com domain,8gb ram 12aylık ödemesi yapıldı. 100 150 liralık server değildir.
hazır profosyönel bir şekilde hazırlanmış tanıtımlarımız mevcuttur site panel oyun vs. Tamamen sorunsuzdur tek eksiğimiz reklamdır bu akşam 20:00 da açılıcaz anlık oyuncu yapmamız lazım o yüzden İyİ reklam yapabilicek kişiler eklesin
örnek tanıtım :
İstersen gmlİk yapabİlİrİm ? 3 kere [gm] 2 kere [ga] 2 kere [ok] oldum ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)