Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

SonaxMt2 Profosyonel Serverımıza RGM arıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdss35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

Sunucu Adı : SonaxMt2

Yaş Sınırlaması :16
İstediğiniz Günlük Online Süre :Farkmetz
Aradığınız Özellikler :Saygılı,Dürüst ve işinden iyi anlayan.TM Hesabı olan konu güncelleyen,facebook ve pvp tanıtım sitelerindede reklam yapabilecek.

Diğer / Ek : Yaptığı reklamdan beklentinin altında işler yapacak kişinin Yetkileri alınır.
.com domain,8gb ram 12aylık ödemesi yapıldı. 100 150 liralık server değildir.

Hazır Profosyönel bir şekilde hazırlanmış tanıtımlarımız mevcuttur site panel oyun vs. Tamamen sorunsuzdur tek eksiğimiz reklamdır Bu akşam 20:00 da açılıcaz anlık oyuncu yapmamız lazım o yüzden İYİ REKLAM yapabilicek kişiler eklesin

örnek tanıtım :
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-iddiali-emek-sunucusuaksam.html#post18163559

gm arıyorum

sunucu adı : Sonaxmt2

yaş sınırlaması :16
İstediğiniz günlük online süre :farkmetz
aradığınız Özellikler :saygılı,dürüst ve işinden iyi anlayan.tm hesabı olan konu güncelleyen,facebook ve pvp tanıtım sitelerindede reklam yapabilecek.

diğer / ek : Yaptığı reklamdan beklentinin altında işler yapacak kişinin yetkileri alınır.
.com domain,8gb ram 12aylık ödemesi yapıldı. 100 150 liralık server değildir.

hazır profosyönel bir şekilde hazırlanmış tanıtımlarımız mevcuttur site panel oyun vs. Tamamen sorunsuzdur tek eksiğimiz reklamdır bu akşam 20:00 da açılıcaz anlık oyuncu yapmamız lazım o yüzden İyİ reklam yapabilicek kişiler eklesin

örnek tanıtım :
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-iddiali-emek-sunucusuaksam.html#post18163559

İstersen gmlİk yapabİlİrİm ? 3 kere [gm] 2 kere [ga] 2 kere [ok] oldum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri