Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bir Bug Değil HIRSIZLIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnarchyisT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayırlı akşamlar daha iki gün önce girip oynadiğim

Anarchy

ve Anarchyist

isimli iki çarım soyulmuştur.. bugun saat 02.09 gece bi bakıyım dedim girdim itemler mitemler hiç birşey yok

Ayrıca 1 adet kraliyetim var idi onunda efsununu bozmuşlar.

ben Şifremi hiç kimse ile hiç birşekilde paylaşmadım.. nasıl yapiyorlar anlamadim

hemen girip şifremi değştirdim lakin giden gitmiştir.. :(((

Yetkililerden bunu halletmelerini istiyorum

hesap adımı veriyorum fkekinci004

hesapların incelenmesini talep ediyorum ve hırsızların bulunup cezalandırılmasını tabiki çalınan itemlerin hepsi edit. zehir felan vardı onlar dışında hepsi edit.

Geçmiş olsun , fakat burdan işlem yapılmamaktadır.

adresine ticket atınız.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar daha iki gün önce girip oynadiğim

Anarchy

ve Anarchyist

isimli iki çarım soyulmuştur.. bugun saat 02.09 gece bi bakıyım dedim girdim itemler mitemler hiç birşey yok

Ayrıca 1 adet kraliyetim var idi onunda efsununu bozmuşlar.

ben Şifremi hiç kimse ile hiç birşekilde paylaşmadım.. nasıl yapiyorlar anlamadim

hemen girip şifremi değştirdim lakin giden gitmiştir.. :(((

Yetkililerden bunu halletmelerini istiyorum

hesap adımı veriyorum fkekinci004

hesapların incelenmesini talep ediyorum ve hırsızların bulunup cezalandırılmasını tabiki çalınan itemlerin hepsi edit. zehir felan vardı onlar dışında hepsi edit.

Geçmiş olsun , Malesef forum üzerinden işlem yapılmıyor bu konu ile ilgili Hesabım & İtemlerim çalındı kategorisinden destek sistemine ticket atabilirsiniz.

Merhabalar

Bilgisayar güvenliliği, parola, item ve hesap sorumluluğu size aittir, bilgisayarınızda virüs olabilir. Sadece videolu hırsızlık konularında işlem yapıyoruz, geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri