HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı akşamlar daha iki gün önce girip oynadiğim
Anarchy
ve Anarchyist
isimli iki çarım soyulmuştur.. bugun saat 02.09 gece bi bakıyım dedim girdim itemler mitemler hiç birşey yok
Ayrıca 1 adet kraliyetim var idi onunda efsununu bozmuşlar.
ben Şifremi hiç kimse ile hiç birşekilde paylaşmadım.. nasıl yapiyorlar anlamadim
hemen girip şifremi değştirdim lakin giden gitmiştir..
((
Yetkililerden bunu halletmelerini istiyorum
hesap adımı veriyorum fkekinci004
hesapların incelenmesini talep ediyorum ve hırsızların bulunup cezalandırılmasını tabiki çalınan itemlerin hepsi edit. zehir felan vardı onlar dışında hepsi edit.
Anarchy
ve Anarchyist
isimli iki çarım soyulmuştur.. bugun saat 02.09 gece bi bakıyım dedim girdim itemler mitemler hiç birşey yok
ben Şifremi hiç kimse ile hiç birşekilde paylaşmadım.. nasıl yapiyorlar anlamadim
hemen girip şifremi değştirdim lakin giden gitmiştir..
((Yetkililerden bunu halletmelerini istiyorum
hesapların incelenmesini talep ediyorum ve hırsızların bulunup cezalandırılmasını tabiki çalınan itemlerin hepsi edit. zehir felan vardı onlar dışında hepsi edit.
Hayırlı akşamlar daha iki gün önce girip oynadiğim
Anarchy
ve Anarchyist
hemen girip şifremi değştirdim lakin giden gitmiştir..((
Yetkililerden bunu halletmelerini istiyorum
Geçmiş olsun , Malesef forum üzerinden işlem yapılmıyor bu konu ile ilgili Hesabım & İtemlerim çalındı kategorisinden destek sistemine ticket atabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhabalar
Bilgisayar güvenliliği, parola, item ve hesap sorumluluğu size aittir, bilgisayarınızda virüs olabilir. Sadece videolu hırsızlık konularında işlem yapıyoruz, geçmiş olsun.
Bilgisayar güvenliliği, parola, item ve hesap sorumluluğu size aittir, bilgisayarınızda virüs olabilir. Sadece videolu hırsızlık konularında işlem yapıyoruz, geçmiş olsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...