Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Microsoft bütün platformlarında tek bir işletim sistemi kullanma hayaline sonunda kavuşacak.Windows 10 İşletim sistemini Mobil cihazlardan PC'lere kadar sahip olduğu bütün cihazlarda kullanacak ve geniş bir ekosistem oluşturacak.
Windows 7 işletim sisteminden sonra adım adım bir ekosistemde bütün cihazlarını toplamayı hedefleyen Microsoft bu hedef ile 2018 yılına kadar Windows 10 ailesinde bulunan cihazların toplamda 1 milyarı aşacağını belirtti.
Mobil sistemin en büyük sorunu olan uygulama azlığını ise İOS ve Android uygulamalarını Windows 10 da çalışır hale getirerek bu sorundan da kurtulmayı hedefliyor. Ayrıca Windows 10 da yeni tarayıcı,güvenlik önlemleri ve çoklu masaüstü desteği gibi birçok yenilik getirmeyi planlıyor.
Şimdiki Windows kullanıcılarına (korsan olsa bile) ücretsiz tam sürüme yükseltme hakkı tanıyacak olanMicrosoft bu hedefine ulaşmasının pek de imkansız olmadığının düşünüyoruz. AMD tarafından sızdırılan bilgilere göre ise Windows 10 Final sürümü yaz ayında tanıtılacak.
Son düzenleme:
Kişi isteği ile konu başlığını düzenleyip uygun bölüme taşıdım
Teşekkürler modum..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)