Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunda bakıyorum herkes eski metin2'yi 2008-2009'daki metin2'yi özlediğini yazıyor. Oyunun o zamanlarındaki sistem neyse aynısı olarak açılsa sürgün felan yok çelik yapmak acaip zor kasmak zaten baya zor. Bu sistem tutarmı yoksa bunu diyenler şuanki halinden memnunda rolmu yapıyor?
Şimdi bakıyorum 1 senedir oynamıyordum yeni karakter felan gelmiş. İlk zamanlarda bizim servera ilk çelik geldiğinde 150-200 kişi meraktan adamın etrafında toplanmıştı. itemsiz eşya basmak için kule felan yapılırdı. Şimdi baktığımızda zaten herşey parayla ulaşılabilir olmuş.
Dediğim gibi bu sistem tutarmı yoksa kimse tınlamaz sıkılır çıkarmı? Hatta o kadar zorda olmaz mesela %50 felan olur drop oranı.
Şimdi bakıyorum 1 senedir oynamıyordum yeni karakter felan gelmiş. İlk zamanlarda bizim servera ilk çelik geldiğinde 150-200 kişi meraktan adamın etrafında toplanmıştı. itemsiz eşya basmak için kule felan yapılırdı. Şimdi baktığımızda zaten herşey parayla ulaşılabilir olmuş.
Dediğim gibi bu sistem tutarmı yoksa kimse tınlamaz sıkılır çıkarmı? Hatta o kadar zorda olmaz mesela %50 felan olur drop oranı.
Oyuncular bir süre sonra sıkılır yenilik getirmen gerekir yavaş yavaş o özlenen metin2'den uzaklaşırsın istemeden de olsa