SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

hunk serveri biyolog sorunu ( ely4 )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

eskiden öyle yapıyorduk çıkan bir aksilikte günü geçince zor durumda kalıyorduk şimdi işlemi arka planda uzunca test edip ondan sonra aktif edip duyuruyoruz :)

Geçen biyoloğu da mı test ederek yaptınız ? Hem dal görevi bonusları hem de kemgöz görevim listeden kalktı. Ben kemgözdeyken liderde olanlar şimdi kemgözü bitirdi.

Geçen biyoloğu da mı test ederek yaptınız ? Hem dal görevi bonusları hem de kemgöz görevim listeden kalktı. Ben kemgözdeyken liderde olanlar şimdi kemgözü bitirdi.

size iyi niyetimle cevap veriyorum ve siz bana nasıl cevap veriyorsunuz... isterseniz bende sizin gibi cevap vereyim ?

neyse..

kemgöz dısındaki görevlerin çalıştığını biliyorum kemgöz bonus vermiyordu en son yaptığım test ve bana gelen bildirimler üzerine..

Merhaba tek sen mi zor durumdasın @DN Angel; gerekli açıklamayı yapmış zaten biz de veremiyoruz kaç gündür düzeltilcek dediler sıkıntı etmeyin. İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
size iyi niyetimle cevap veriyorum ve siz bana nasıl cevap veriyorsunuz... isterseniz bende sizin gibi cevap vereyim ?

neyse..

kemgöz dısındaki görevlerin çalıştığını biliyorum kemgöz bonus vermiyordu en son yaptığım test ve bana gelen bildirimler üzerine..

Çift biyologlu hesaplarda kırmızı dal görevi bonusu yok. Baştan tekrar kırmızı dal görevini yapıyoruz. Çünkü herhangi bir ilgi ve duyuru yok bu konuda. Biyologlar olmadığı için savaş da yapamıyoruz. Videolu olarak hem foruma hem de desteğe attım neden cevap yok bu konuda ? Bizim gerimizde olan oyuncular biyolog görevinde bizi geçti. Teknik ekibe sesleniyorum ben burada. Çok mu zor şurada duyurulara açıklama yazmak ?

Sana herhangi bir şey söylemiyorum. Sen görevini yapıyorsun.

Merhaba tek sen mi zor durumdasın @DN Angel; gerekli açıklamayı yapmış zaten biz de veremiyoruz kaç gündür düzeltilcek dediler sıkıntı etmeyin. İyi forumlar.

Gerekli açıklama sorunun çözüleceği mi ? Bu açıklamayı ben de yaparım. Asıl konu sorunun ne zaman çözüleceği. Pidge serverindeki sorunu bilmediğin için böyle yorum atabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri