Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bıktım artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ClupTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 259

ClupTeam

Level 4
TM Üye
Konular
42
Online süresi
21h 56m
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
99
MmoLira
505
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Daha önce bu bilişimden alışveriş yaptım filesleri berbattı uğraştım uğraştım baktım olmuyor aldığım hizmetin süresinin dolmasını bekledim 2 gün önce gene aldım dedim iyileşmişlerdir artık baktım gene aynı gene aynı yemin ederim ki dün sabahtan beri uğraşıyorum sorun bitmek bilmiyor deliricem artık yav böyle bilişim olmaz files değişimi yok dedi kendim files kurdum bu sefer sunucum uykuya giriyordu canlı destekteki eleman dedi format at format attım 5 seconds hatası veriyor ticket attım farklı files kurulduğu için hizmet verilmesi mümkün değil diyor rezillik yav

Çalışan elemanı filesi değiştiricekti adama mani oldu değişmedi kaldı neyse eyv dedim kendim düzeltirim ederim bu sefer daha büyük sorunlar çıktı yav beyler yardım edin bana artık ağlıcam deliricem böyle

Son düzenleme:
Daha önce bu bilişimden alışveriş yaptım filesleri berbattı uğraştım uğraştım baktım olmuyor aldığım hizmetin süresinin dolmasını bekledim 2 gün önce gene aldım dedim iyileşmişlerdir artık baktım gene aynı gene aynı yemin ederim ki dün sabahtan beri uğraşıyorum sorun bitmek bilmiyor deliricem artık yav böyle bilişim olmaz files değişimi yok dedi kendim files kurdum bu sefer sunucum uykuya giriyordu canlı destekteki eleman dedi format at format attım 5 seconds hatası veriyor ticket attım farklı files kurulduğu için hizmet verilmesi mümkün değil diyor rezillik yav

Çalışan elemanı filesi değiştiricekti adama mani oldu değişmedi kaldı neyse eyv dedim kendim düzeltirim ederim bu sefer daha büyük sorunlar çıktı yav beyler yardım edin bana artık ağlıcam deliricem böyle

teamviewer id şifreni pm ile gönderiver

Size yardım edebilmeleri için aldığınız bilişimin burada rankı olması lazım. Okuduguma göre firma şikayet ediyorsunuz konu yanlış yerde burası oyun içi sorunları cevaplama bölümü soru sorduysanızda soruyu anlamadık biraz daha açıklayıcı olun lütfen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri