farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

edit oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan painkillers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 510

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kolay gelsin.dün gece kendime atak edit aldım.herşeyi istediğim gibiydi.Fakat aldıktan sonra fark ettim ki yarı insan +10 muş.tabi fark etmek için geç kaldım.ve etraftaki deneyimli kişilere sormaya başladım kimi ticket dedi kimi çözüm yok dedi.kesin olarak bileyim diye buraya konu açma gereği duydum.acaba bu bug un düzeltime şansı varmıdır?
yarı insan +10 dan +25 düzeltibilirmi?
sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
kolay gelsin.dün gece kendime atak edit aldım.herşeyi istediğim gibiydi.Fakat aldıktan sonra fark ettim ki yarı insan +10 muş.tabi fark etmek için geç kaldım.ve etraftaki deneyimli kişilere sormaya başladım kimi ticket dedi kimi çözüm yok dedi.kesin olarak bileyim diye buraya konu açma gereği duydum.acaba bu bug un düzeltime şansı varmıdır?
sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.:)

edit olduğunu için ticket at durumu anlat ''dün marketten edit aldım buğlu çıktı bunu degıstırmek ıstıyorum'' de sana yardımcı olurlar

sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.

Merhaba , Bu konu ile ilgili destek sistemine başvurabilirsiniz.

Eski itemlerde bazen böyle farklılıklar olabiliyor siteden kristal karşılığı aldıysanız bilemem ama oyun içi aldıysanız bi çözümünün olduğunu sanmıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri