Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Karekter savunma açığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xXOFiREOXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Marketten yeni çekim editlerle karakter savunma set oluşturduktan sonra ninjalar için karakter savunmanın yetersiz kaldığını fark ettim. Kemer enerji vb. 135 ninja sav yaptım yinede düz 1.5 k yiyor. Hele şu yeni skil okçulardaki top atma gibi şey 10k atıyor savunması yok değerinin düşürülmesi gerekiyor tıpkı büyü çözmeye yapıldığı gibi.Şaman savaşçıda 100 karekter savunma yaptınmı düz miss yiyorsun ninjanın özelliği ne ?Bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum kbç set dizen insan da karekter kılıç set dizenler değil mi ? gerekenin yapılmasını arz ederim. @Shorty ; @erdemaa ;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Karakter savunması olarak değilde Kılıç,bıçak,çiftel savunması dizmen senin yararına olacaktır karakter savunmaları maalesef fazla yararlı olamayabiliyor 100 Kılıç ile suradan çözme haricinde herhangi bir şekilde damage almazsın ninjadan 100 bıçak 100 oka karşı dayanıklılık 55 oklardan korunma şansı yaparsan okçu ninjanın 6.skil haricinde damage almazsın kılıç,çiftel savunman 100 olursa savaşçıdan damage almazsın büyü savunman 100 olursa şamandan ateş haricinde herhangi bir damage almazsın ek olarak zehir savunmam 55 olursa zehir yemezsin yakın dövüş karşısında bloklama şansın 100 olursa herhangi bir karakterin düz vuruşundan damage almazsın
ninja karakterinden pek anlamıyorum savunmasından, yanlış bilgide vermek istemem ama,

okcularda 2 tür savunma yapman gerekiyor. 1. skil savunması 2. ise ok savunması yanı skil vuruşu ile düz ok atışı arasında fark olduğunu biliyorum..

bunları bir dener misin. ?

Karakter savunması olarak değilde Kılıç,bıçak,çiftel savunması dizmen senin yararına olacaktır karakter savunmaları maalesef fazla yararlı olamayabiliyor 100 Kılıç ile suradan çözme haricinde herhangi bir şekilde damage almazsın ninjadan 100 bıçak 100 oka karşı dayanıklılık 55 oklardan korunma şansı yaparsan okçu ninjanın 6.skil haricinde damage almazsın kılıç,çiftel savunman 100 olursa savaşçıdan damage almazsın büyü savunman 100 olursa şamandan ateş haricinde herhangi bir damage almazsın ek olarak zehir savunmam 55 olursa zehir yemezsin yakın dövüş karşısında bloklama şansın 100 olursa herhangi bir karakterin düz vuruşundan damage almazsın

ninja karakterinden pek anlamıyorum savunmasından, yanlış bilgide vermek istemem ama,

okcularda 2 tür savunma yapman gerekiyor. 1. skil savunması 2. ise ok savunması yanı skil vuruşu ile düz ok atışı arasında fark olduğunu biliyorum..

bunları bir dener misin. ?

karekter savunmasında ninja savunma yaptın mı 2sini de sağlıyor, yani sağlaması gerekiyor ama tamamen açığı kapatmıyor değerlerin düşürlmesi gerekiyor yada karekter savunmanın yükseltilmsi gerekiyor. Sorun sadece ninjada mesela 90 karkter savunma ile hiç bir savaşçıdan dmage yemiyorum fakat ninja da 135 savunma yapıyorum yinede yiyor bunda bi problem var hele yeni skil tam bir fiyasko krtiksiz 13k bile atıyorlar. @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:

büyü+ blok savunması tam olsa bile şamndan düz vuruş yenilmiyor mu? bir de 55 ok korunması yeterli bir değer mi ? Bunu denediniz mi setiniz de ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri