Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Açıksız Bugsuz Market Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiLZade0212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yaw He He Senini Gibi Değiliz Allaha çok şükür berat Hem Birde Modo Ya Verdiğin Panel Kendisice Açık koyup Bırakmıştı İt Modonans Ve Ben Lisansı Kendim Hazirladım Kontrol et Dostum Boş Mahmale Yapma Yol All Birde Torpilli Yönetici aRkadaşım var Diyordun Kapatsın Bakalım Kendisininmiş Uyyanıka Walla Ulan Senin bile Değil Hepsi Br Yani Burak Selvinin Kendikinin diyorsu Tühh

lisans olmayan panele lisansmı hazırlıyorsun sen akıllı çocuk seni :) lisans (telif) kavramını bilmiyorsun daha 2 gün önce berat allah için paneli yap panel ver diyen velettin sen. burak selvinin demişsinde burak panel verme derken ben sana paneli kurmuştum ücretsiz kullanıyordun . burak ile yediğimiz içtiğimiz aynı gitmez cins gelip bana burakı öne sürer :D

- verdiğim panelin altındaki yazıyı silmem için direnen yunus'cuk seni :)
-
-
-

facebooktaki mesajları atardımda dua et engellemişsin görünmüyor :)

avatara yönetici resmini koyan çocuk seni :) .

dosya.co dan'da ben sildirttim linki :) bu sana ders olur belki .

" ekmek yediği kaba pislemek " diye bir laf buda tam senlik işte :) adam senden paranı alıp sunucu teslimatı yapmadı ben geldim teslimatı yaptırdım ayarlamalarını yaptırdım ama demekki değmezmişsin :) fazla haddini'de zorlama tc kimliğin her şeyde bende .şimdi cins cins forumda artistlenme . :)

0qqnkR.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri