Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yaw He He Senini Gibi Değiliz Allaha çok şükür berat Hem Birde Modo Ya Verdiğin Panel Kendisice Açık koyup Bırakmıştı İt Modonans Ve Ben Lisansı Kendim Hazirladım Kontrol et Dostum Boş Mahmale Yapma Yol All Birde Torpilli Yönetici aRkadaşım var Diyordun Kapatsın Bakalım Kendisininmiş Uyyanıka Walla Ulan Senin bile Değil Hepsi Br Yani Burak Selvinin Kendikinin diyorsu Tühh
lisans olmayan panele lisansmı hazırlıyorsun sen akıllı çocuk seni
lisans (telif) kavramını bilmiyorsun daha 2 gün önce berat allah için paneli yap panel ver diyen velettin sen. burak selvinin demişsinde burak panel verme derken ben sana paneli kurmuştum ücretsiz kullanıyordun . burak ile yediğimiz içtiğimiz aynı gitmez cins gelip bana burakı öne sürer
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
verdiğim panelin altındaki yazıyı silmem için direnen yunus'cuk seni 
-
-
-
facebooktaki mesajları atardımda dua et engellemişsin görünmüyor
avatara yönetici resmini koyan çocuk seni
. dosya.co dan'da ben sildirttim linki
bu sana ders olur belki ." ekmek yediği kaba pislemek " diye bir laf buda tam senlik işte
adam senden paranı alıp sunucu teslimatı yapmadı ben geldim teslimatı yaptırdım ayarlamalarını yaptırdım ama demekki değmezmişsin
fazla haddini'de zorlama tc kimliğin her şeyde bende .şimdi cins cins forumda artistlenme . 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)