Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siz nekadar emek versenizde bir gün ağzınınzdan ufak bir hakaret çıkar biriside video alır erdemde 999 gün banlar elinin ayarı yok 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Erdemde banlar diyorsunda benim banladığımı nereden biliyorsun ? Gelmişsin buradan direk isim veriyorsun.Ben Perşembe-Cumadan beri panele giriş bile yapmıyorum.Desteğe itirazını yap kim banlamışsa sana açıklama yapsın eğer ben yapmışsam ki hatırlamıyorum bile ben açıklamayı yaparım bir daha da emin olmadan direk bu yapmış şu yapmış diye konu açmayın.Beni oyun içerisinde bilen biliyor soruya ban atacak halim yok.
Ban işlerine de sadece ben bakmıyorum bunu da bilin.
Siz nekadar emek versenizde bir gün ağzınınzdan ufak bir hakaret çıkar biriside video alır erdemde 999 gün banlar elinin ayarı yok![]()
O ufak bir hakarete 9999 atılıcak değil,eski konulara göz atarsan anlarsın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
haksız ban yediğini düşünüyorsan ticket atıp destek alabilirsin ban konusunda
Moderatör tarafında düzenlendi:
Erdemde banlar diyorsunda benim banladığımı nereden biliyorsun ? Gelmişsin buradan direk isim veriyorsun.Ben Perşembe-Cumadan beri panele giriş bile yapmıyorum.Desteğe itirazını yap kim banlamışsa sana açıklama yapsın eğer ben yapmışsam ki hatırlamıyorum bile ben açıklamayı yaparım bir daha da emin olmadan direk bu yapmış şu yapmış diye konu açmayın.Beni oyun içerisinde bilen biliyor soruya ban atacak halim yok.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)