farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sonu Ban Yemek Olucaktır :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Siz nekadar emek versenizde bir gün ağzınınzdan ufak bir hakaret çıkar biriside video alır erdemde 999 gün banlar elinin ayarı yok :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Erdemde banlar diyorsunda benim banladığımı nereden biliyorsun ? Gelmişsin buradan direk isim veriyorsun.Ben Perşembe-Cumadan beri panele giriş bile yapmıyorum.Desteğe itirazını yap kim banlamışsa sana açıklama yapsın eğer ben yapmışsam ki hatırlamıyorum bile ben açıklamayı yaparım bir daha da emin olmadan direk bu yapmış şu yapmış diye konu açmayın.Beni oyun içerisinde bilen biliyor soruya ban atacak halim yok.
Ban işlerine de sadece ben bakmıyorum bunu da bilin.
Siz nekadar emek versenizde bir gün ağzınınzdan ufak bir hakaret çıkar biriside video alır erdemde 999 gün banlar elinin ayarı yok :)

O ufak bir hakarete 9999 atılıcak değil,eski konulara göz atarsan anlarsın.

haksız ban yediğini düşünüyorsan ticket atıp destek alabilirsin ban konusunda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erdemde banlar diyorsunda benim banladığımı nereden biliyorsun ? Gelmişsin buradan direk isim veriyorsun.Ben Perşembe-Cumadan beri panele giriş bile yapmıyorum.Desteğe itirazını yap kim banlamışsa sana açıklama yapsın eğer ben yapmışsam ki hatırlamıyorum bile ben açıklamayı yaparım bir daha da emin olmadan direk bu yapmış şu yapmış diye konu açmayın.Beni oyun içerisinde bilen biliyor soruya ban atacak halim yok.
Ban işlerine de sadece ben bakmıyorum bunu da bilin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri