Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

TURKMMO'ya neden katıldınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hayatta ve sanalda bir yerlere gelebilmeyi çok sever ve isterim.Bu yüzden internette forum ararken TurkMMO karşıma çıktı ve o gün bu gündür yönetim için çaba içindeyim.

Elym2 oynadığım için ilk olarak oradan katıldım daha sonra bir kaç arkadaşım sayesinde bağlanmış oldum.

Hile ararken buldum sonra mmomt2 başladım belirli bir zaman sonra foruma üye oldum ve yönetime girmeye karar verdim iyikide vermişim 2.Ailem TurkMMO Admininden üyesine kadar çok iyi insanlar sağolsunlar :)

Aynen öyle sene 2009 hile arıyorum ( ne hilesi olduğunu hatırlamıyorum şimdi ) öyle kayıt oldum.Sene 2015 bu seneye kadar forumu ziyaret ettim.Demek ki memnunum :).

Çok güzel bir forum buldum o zaman baya forumda üyeydim fakat bu forum daha iyi geldi bana burda devam ettim, şuan buralardayım uzman üye bile olamasam bile baya ilerlediğimi düşünüyorum. Amacım zaten yönetime girmek değil. Bu yüzden tüm paylaşımlarım konumu sildirdim. Yenisini yakın zamanda yapacağımı düşünmüyorum. :)

-TMIsrarkes-

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri