HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi günler ben uzun zamandır girmediğim bazı hesaplarıma erişmeye çalişiyorum erişemiyorum kullanıcı adımı unuttum deyip. ulaşmaya çalişiyorum mailim için böyle bir hesap bulunamadı diyor...
nasıl düzelecek bu acaba ?
iyi günler ben uzun zamandır girmediğim bazı hesaplarıma erişmeye çalişiyorum erişemiyorum kullanıcı adımı unuttum deyip. ulaşmaya çalişiyorum mailim için böyle bir hesap bulunamadı diyor...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Destek talebi gönder. Gerekli yardımı alırsın Hesap birleştirme işlemini denediklerinde şifre hatalı uyarısı alan veya kullanıcı adlarını hatırlamayan oyuncularımız, aşağıda yer alan linkten kayıtlı email adreslerine yeni şifrelerini alabilirler.
Linkten gerekli işlemleri yapıp şifre sorunlarını gideren oyuncularımızın bu işlemin ardından hesap birleştirme işlemi yapmaları gerekiyor
Hesap birleştirme işlemini alttaki linkten yapabilirsiniz
Bu işlemleri yapmanız durumunda oyuna tekrar girebilirsiniz.
İyi Oyunlar
Yukarıdaki adımları incele
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3192218-hesap-birlesimi.html
Son düzenleme:
Destek sistemine ticket atmayı deneyin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Destek talebi gönder. Gerekli yardımı alırsın
Yukarıdaki adımları incele
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3192218-hesap-birlesimi.html
tşkler hesap kurtar seçeneği ile maillerini hatırladiğim hesaplarımı kurtardım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)