HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun Bir Aradan Sonra,
Grafiklerinin Arisa Gaming'e Ait Olduğu Patcheri PSD'den Çıkartıp Butonlar vs. Düzenleyip Patcher Haline Getirmiş Bulunmaktayım.
Sorunsuz Çalışmakta.
Grafiklerinin Arisa Gaming'e Ait Olduğu Patcheri PSD'den Çıkartıp Butonlar vs. Düzenleyip Patcher Haline Getirmiş Bulunmaktayım.
Sorunsuz Çalışmakta.
İmage #1
İmage #2
Gerekli PSD Dosyaların Hepsi Bulunmakta:
Logo , Buton vss.
En Kısa Zamanda Satışa Açılacaktır
Logo , Buton vss.
En Kısa Zamanda Satışa Açılacaktır

Unutmayın ki Yorumlarınız Altın Değerinde ,
Sağlıcakla Kalın
Sağlıcakla Kalın
Son düzenleme:
Gayet güzel olmuş ama loading çubuğu büyük gibi geldi bana + loading çubuğunun 2 tane olması daha renk katar gibi geliyor bana, yinede güzel başarılar.
Gayet güzel olmuş ama loading çubuğu büyük gibi geldi bana + loading çubuğunun 2 tane olması daha renk katar gibi geliyor bana, yinede güzel başarılar.
Normalde 2 tane yaptım daha hoş oldu evet ama yazılar için şimdilik teke düşürdüm vaktim olduğu zaman iki tane kısa yapıp yazılarıda ona göre düzenlicem.
teşekkür ederim yorum icin ayrıca .

Rica ederim.Normalde 2 tane yaptım daha hoş oldu evet ama yazılar için şimdilik teke düşürdüm vaktim olduğu zaman iki tane kısa yapıp yazılarıda ona göre düzenlicem.
teşekkür ederim yorum icin ayrıca .![]()