Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Npc'ye item satmayı nasıl kaldırabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.

Oyundaki itemler npc'ye satılabiliyor.Bunu nasıl kaldırabilirim ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İtemleri sattığın zaman para veriyorsa sen de bunu 0'a çekmek istiyorsan;
Navicat>Player>Queries>New Query> aç

UPDATE player.item_proto SET shop_buy_price=0; yaz ve "Run" butonuna bas. Bu şekilde hangi itemi NPC'ye satarsan sat 0 yang verir, bar varsa onları yeniden ayarlamayı unutma. :)

Yok hayır ben bazı itemlerin satılmamasını istiyorum diyorsan;
[h=3]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/h]buradan antiflag değerini ayarlarıp Navicat player >item_proto dan itemi bulup antiflag kısmını ayarlamalısın.

UPDATE player.item_proto SET shop_buy_price=0; yaz ve "Run" butonuna bas. Bu şekilde hangi itemi NPC'ye satarsan sat 0 yang verir, bar varsa onları yeniden ayarlamayı unutma. :)

[h=3]Antiflag Hesaplayıcısı İtemleri Kim Giysin Yere Atılabilir mi Depoya Atılabilir mi vs[/h]buradan antiflag değerini ayarlarıp Navicat player >item_proto dan itemi bulup antiflag kısmını ayarlamalısın.

Antiflag Hesaplayıcısı İtemleri Kim Giysin Yere Atılabilir mi Depoya Atılabilir mi vs

buradan antiflag değerini ayarlarıp Navicat player >item_proto dan itemi bulup antiflag kısmını ayarlamalısın.

Allah razı olsun kardeşim.Çok teşekkür ederim.Repini gönderdim. :)

Antiflag Hesaplayıcısı İtemleri Kim Giysin Yere Atılabilir mi Depoya Atılabilir mi vs

buradan antiflag değerini ayarlarıp Navicat player >item_proto dan itemi bulup antiflag kısmını ayarlamalısın.

Süpersin banada lazımdı çok saollll

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri