noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Derece Lv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pidge veya Keith sunucularında oynuyorsanız 80-85 level arası kızıl orman başında, 85-90 arası kızıl orman sonunda, 90-100 level arası sürgün mağarası 1.kat ortalarında, 100-106 arası sürgün mağarası 2.kat başında, 106-109 arası örümcek zindanı 3.kat sonunda 109-110 arası sürgün mağarası 2.kat sonunda kasılırsanız exp düşümü yaşamazsınız exp düşümü yaşamanızın nedeni levelinize uygun yerlerde kasılmamanız belirttiğim aralıklarda belirttiğim yerlerde belirttiğim şekilde kasılırsanız exp düşümü yaşamadan ve olabildiğince hızlı bir şekilde 110 level olabilirsiniz

Son düzenleme:
O iş öyle olmuyor işte seviyenize uygun yerde kasılsanız diyorsun iyi hoş ancak serverda kasılacağımız doğru dürüst bir map yok. Örümcek zindanı nedir? Catacomb vardı exp ve slot sayısı fazlaydı şimdi o da yok. Sürgün desen tırt. Benim niyetim sadece seviyenin 100 e indirilmesi değil. İndirilemiyorsa 110 a kadar kasmayı kolaylaştıracak mapler getirilsin.

[h=3]@ Önemli 2 ay önce benzer bi konu açmıştım kristal fiyatları düşücek, Level sınırı ile ilgili bakım çalışması vs. vs. olucak denildi ama birşey yok ortada. Serverin kalıcığılı ve ilerlemesi için 110 level sınırına kasılacak bir map veya bu sınırın düşürülmesi veya kaldırılması şart. T bulamadığımız için ne birşey satılıyor ne alınıyor. Kendi cebinizi düşünüp 110 sınırını kaldırmıyorsunuz ama düşününüz ki bu server ilerleyip kalıcı hale gelirse daha fazla kazanacaksınız. Böyle giderse bir süre sonra o kazandığınızda gelmemeye başlıyacak git gide oyuncu azalmakta. . .[/h]

Bunlara ek olarak Kahramanlık Ödülü adı altında Kraliyet Altını ve Efsun Nesnesi olarak 2 seçenek sunuluyor. Kraliyet Altını'nı seçersek bize getireceği miktar nedir? Çünkü bir ödülden yaklaşık 70-80T para geliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri