HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben bugün foruma üye oldum ve metin 2 hakkında bilgi ararken kendimi bu forumun sayfalarında kaybettim hemen sorularıma geçiyorum.
Öncelikle Metin 2 kurulumu hakkında döküman var fakat hepsi Virtual Pc ile kendi makinasına kurmuşlar.
Ben Sunucu üzerine kurucam bir vps sunucuya sahibim bu özellikler yeterlimidir
Özellikler ;
2 Gb Ram
2 Çekirdek İşlemci
40 GB SSD Disk Alanı
3 TB Veri Transfer Alanına Sahib
İşletim Sistemi : freebsd X64
Emek Server Kurmak istiyorum Bunun için Sorunsuz Files Dosyalarını nereden temin edebilirim kurulum hakkında daha detaylı bilgi ustalardan rica ediyorum eğer konu altında paylaşırlarsa sevinirim.
Server hali hazırda freebsd x64 kuruludur.
Geriye kalan metin2 kurulumu ve gerekli olan files dosyaları.
Server güvenliği için neler yapmam gerekiyor , hangi yazılımlar ile bunu güvenilir hale getirmem lazım.
Ayrıca Hile ve buna benzer şeyleri nasıl önleyebilirim?
Usta paylaşımcılar cevaplarsa eğer memnun olurum Teşekkürler
Öncelikle Metin 2 kurulumu hakkında döküman var fakat hepsi Virtual Pc ile kendi makinasına kurmuşlar.
Ben Sunucu üzerine kurucam bir vps sunucuya sahibim bu özellikler yeterlimidir
Özellikler ;
2 Gb Ram
2 Çekirdek İşlemci
40 GB SSD Disk Alanı
3 TB Veri Transfer Alanına Sahib
İşletim Sistemi : freebsd X64
Emek Server Kurmak istiyorum Bunun için Sorunsuz Files Dosyalarını nereden temin edebilirim kurulum hakkında daha detaylı bilgi ustalardan rica ediyorum eğer konu altında paylaşırlarsa sevinirim.
Server hali hazırda freebsd x64 kuruludur.
Geriye kalan metin2 kurulumu ve gerekli olan files dosyaları.
Server güvenliği için neler yapmam gerekiyor , hangi yazılımlar ile bunu güvenilir hale getirmem lazım.
Ayrıca Hile ve buna benzer şeyleri nasıl önleyebilirim?
Usta paylaşımcılar cevaplarsa eğer memnun olurum Teşekkürler