xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Taskbar Teleporter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aret06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 464

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler

Python dilinde uzman olarak gördüğüm ; @Vectors; ve @DemirGame; Arkadaşlarımdan gerçekten ciddi bir yardım istiyorum.

Resimdeki 1. karede daha önce Tapınak kordinatını x,y kordinatları üzerinde ayarladım fakat
9uN4Dzm.png
resimdeki ışınlanma butonuna bastığımda hiç bir işlem yapmıyor. Kısacası 1. x,y kordinatındaki buton pasif halde oluyor. Bende sorun olduğunu düşündüm farklı x,y kordinatları üzerine ekledim tapınağı fakat bu sefer tapınaktan bir sonraki kordinat yani Yogbi çölü kordinatı 1. sıraya geçtiği için çalışmıyor Bunun için ne yapmak gerekiyor. Neyi değiştirirsek değiştirelim durum aynı 1. sıradaki x,y kordinatının botunu çalışmıyor.

jP47i1Y.png

Forum arkadaşlarıma sesleniyorum; Lütfen konuyu şikayet etmeyin 2 arkadaşım konuya yardımcı olacağından eminim gerekli yardımı almak için buraya açtım tabiki konun yerinin yanlış olduğunu biliyorum. Bizzat kendim konuyu uygun bölüme taşıttıcağım. Tam 3 gündür uğraşıyorum yapamadım. Anlayışınız için teşekkürederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri