HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ban ile ilgili ulaşabileceğim kim var acaba ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Buyrun ben yardimci olabilirim ? Konu nedir acaba ?
Merhaba , ban hakkındaki itirazınızı ve Neyden dolayı hesabınızın kapatıldığını öğrenmek için destek sistemini kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba , ban hakkındaki itirazınızı ve Neyden dolayı hesabınızın kapatıldığını öğrenmek için destek sistemini kullanabilirsiniz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ben ne yazmışım önce onu anla sonra cevap yaz.Ticket attım bakılmadı forumdan görevli birisine bakınıyorum
Adresinden hesabım kapatıldı kategorisinden ban hakkında gerekli bilgilendirmeyi alabilirsin.Hesabını
Adresinden giriş yaparak ceza işlemleri bölümünden kaç gün ban yediğini tarihiyle görebilirsinBen ne yazmışım önce onu anla sonra cevap yaz.Ticket attım bakılmadı forumdan görevli birisine bakınıyorum
Ticket attıysanız beklemeniz lazım forum üzerinden destek verilmiyor. Fakat oyunun üst yetkililerine Ö.m atabilirsiniz. Ticketten devam ederseniz daha çabuk cevap alırsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)