onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dikkat Dikkat KEYLOGGER Alar mı !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejder235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ejder235

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dikkat baylar bayanlar kesinlikle internetten hile bilmediniz virüs sistemi vb şey indirmeyinn keylogger olabilir.

Keylloger nedir: keylogger bi tür hesap çalma programıdır. eger online bi oyun oynuyosanız hesabınızdan para indigini görüyorsanız DiKKAT bilgisayarınızda keylloger var demektir.

Nasıl Silerim ve Nasıl Anlarım:Ctrl+Alt+delete yapın sistem yöneticisine gelceksiniz orda işlemler deyin services.exe yi arayın yanında SYSTEM yazıyorsa keylogger yok demektir. Ama Admin ali falan yazıyorsa aman keyloger var demektir. Nasıl silerim diyosanız güvndiniz bir antivirüs indirin ve bütün yerel disk C ve D'yi kapsamlı taramadan geçirin [Size nod32 öneriyorum keylogger bulabiliyo]kendi silebilir.
Benim bilgisayarda 1 tane keylogger çıktı affedersiniz amk biri indirdiğim wolfteam text dosyasına atmış 15 dk sonra hesapa girdim 4241 altında 3800 altın kalmış.
:mad:DİKKAT KEYLLOGER TEK BU DEĞİL SİZİN BANKA HESAPINDAKİ BAKİYENİZDEKİ PARALARI ÇALABİLİR :ka10:

Küfürlü sözcük kullanmayınız....
paylaşım için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
yokmuş bende şanslıyım.VE KÜFÜR ETME

Kardeş daha önceden neden paylaşmadın benim 37 metin2 çarı 3 tane wolfteam çarı banlandı bu yüzden adam çarı alıyo hileyle ss çekiyo oda banlanı bunu yapanlar tam bir orosbu çovukları bunların analarının amı kaşınıyo kıllı amları gıdıklanıyo orosbu çocuklarının analarını sikem orosbu çocukları bunlar

paylaşım için teşekkürler

zuhaha youmun bi acayip

evet amq keyloggerler benide bulcaklardı allahtan esetnot23 antvirüs var allahtan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri