farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Dolandirici reklamci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sa arkadaslar bı reklamcıyla anlastık gunlk 5 paylasım turkmmo konusu felan acıcaktı acmadı faceye gırmedı +100 online garantı dedı 1 kısı bıle gelmedı svyı kapattım 50 tl parayı heme yatırttırdı yatırdıktan sonra ne faceye gırdı ne baska bır yere 1 hafta salladı yapıcam yapıcam dıye 2 hafta anlasmıstık yaptıgı reklam sayısı 5 elımde facebook mesajları durmaktaktadır + telefon gorusmelerı bulunmaktadır bunu nereye sıkayet etmelıyım bı yardımcı olursanız sevınırım babasını aradım ıstedıgın yere ver dıye bır cevap aldım anlıyacagınız kesın kararlıyım nereye vermelıyım

Gm ilanları bölümünde ücretsiz yapıyorlar bu tür işleri. Zaten benim bildiğim forumda para karşılığı bu işleri yaptırmak için konu açmak yasak. Ben de serverime reklamcı gm tuttum. Para felan vermedim, sadece oyunda yetki verdim.

Herhangi bir yasal işlem ne yazık ki yapılamaz. Kanıt olarak telefon görüşmelerinizi, mesajlarınızı, facebook & skype görüşmelerinizi gösterseniz bile ortada herhangi bir sözleşme olmadığı için yasal işlem yapılamaz. Eğer anlaştığınız şahıs kurumsal bir firma olsaydı şikayet edebilirdiniz fakat bu işlem ne kadar sürede ve nasıl sonuçlanır orası tartışılır. Zaten metin2 gibi bir oyunda para karşılığı serverinizn reklamını yapacak bir eleman tutmak bile abesk kaçıyor. Bu kişinin reşit olup olmadığını bilmiyoruz bile...

babasıda bu ısın ıcınde ben sonuclanması deıl ugrasmasını ıstıyorum zaten polıs ararsa verecegını tahmın edıyorum en azından baskalarını dolandıramaz daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri