emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

inciMetin2 server'la ilgilenecek GM aranıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adsee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 625

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Bilgisayar Programcısıyım. Arkadaşlarımla eğlenmek ve server kurulumunu öğrenmek adına inciMetin2 serverini kurdum. Ama beklediğim gibi olmadı malesef :) Şuan ilgilenemiyorum açıkcası yoruldum, ya silip yerine kendime windows server kuracam ya da aranızdan ben ilgilenirim diyen birisine gm lik verecem [Tam yetki] o ilgilenecek. Bende arada eğlencesine girerim artık. Server'ın reklamı 21.11.2014 tarihinde bu foruma atıldı ancak açılış tarihi daha eski. Neredeyse 1 yıl olacak. Sizi uğraştırmayacak bir server, herhangi programlama bilgisi olmayan bir gm de olabilir. Maksat ilgilenen birisi olsun istiyorum yazık olacak emeklerime :) Edit satışı felan olmayacak. Şuan WSlik server ama emek server yedeği duruyor emek isterseniz onu kurarım size kalmış.

Eski forum reklamı :
inciMetin2 Forum Reklam

Serverin Web Sitesi:

Domain'e aldırış etmeyin. Süresi bittiğinden tekrardan almak istemedim.Benim var olan bir domainde klasöre attım.

İstediğiniz değişiklik yapılabilir. Benimle haberleşmek isteyen arkadaş facebook inciMetin2 sayfasından mesaj atabilir.

İyi Geceler / Günaydınlar :)

Son düzenleme:
Sanırım yanlış anlaşılmışım :) Server boş arkadaşlar. Herşey kurulu, web sitesi, TR tipi autopack sistemi gibi. Ayrıca herhangi bir sunucu satan kişilere bağlı değilim. 2009'dan beri açık olan forumumun yanına vps sunucu açıp herşeyiyle kendim kurdum server'ı. Sizden istediğim tek şey bu serverla ilgilenmeniz. İlgilenmek isteyen birisi varsa tabi :) Kapanma derdi yok ben istemedikçe oda :)

Son düzenleme:
kardeşim ben ilgilenirim burdaki hesaplarımlada konu açarım daha önce 7 defa tam yetkili gmlik yaptım 1 defa swmi kurdum geleyimmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri