- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
10 kişi dalıp teke tek setine ws den kaçıyorsun kesemezsin diyorsun . Bu kadar korkma sadece setini alıcam rolinq

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
En büyük rezilligi şuan kendini överek sen yapmısın ciddiye alıp yorum atmam bile cok saçma aslında Rolinqstonede ciddiye alıp yazmamıs gerci surayı beceremedigi için ninja olan bir karakter bunlarımı sölüyolu suranla vs atamayacak kadar acizmisin suraya ninjanla vs diyosun suran nerde ?gerci sende haklısın seni kım dikkate alır bu konuda oda mechul loncamı karıştırma bu tip kaşmerliklerine !
Bence kesinlikle asılmalı böyle bir rezillik olamaz
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
En büyük rezilligi şuan kendini överek sen yapmısın ciddiye alıp yorum atmam bile cok saçma aslında Rolinqstonede ciddiye alıp yazmamıs gerci surayı beceremedigi için ninja olan bir karakter bunlarımı sölüyolu suranla vs atamayacak kadar acizmisin suraya ninjanla vs diyosun suran nerde ?gerci sende haklısın seni kım dikkate alır bu konuda oda mechul loncamı karıştırma bu tip kaşmerliklerine !
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sen kendİnİ tatmİn edİyosunu bunu sende bİlİyosun burda en bÜyÜk rezİllİgİn sura vs nİnja demen. Kaybedersen sen suraydin gİbİ bahaneler tÜretİcen yada baŞka bİr bahane sİzİn İÇİn bahaneden ÇoĞu ne ??
Surana setİne vs teklİf edİyorum pazar gÜnÜ 20:30 da beklerİm ayiksss:l03:
Surana setİne vs teklİf edİyorum pazar gÜnÜ 20:30 da beklerİm ayiksss:l03:
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben hiçbir zaman R yapmadım yapmamda . Konuşmanın devamını alamadım ss yi yükledikten sonra gelmicem dedi . Birazcık kendinize güvenin setine diyorum 130 sun sana zehir bile veremem gel atalım diyorum . Birazcık yürekli adam alın loncanıza 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)