- Konular
- 465
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Kendi projem için tasarladığım paneli proje iptali yüzünden satma kararı aldım. Tasarım tamamen orjinaldir herangi biyerden çalma çırpma vs. değildir css kodlarını görünce anlayacaksınız zaten resimler mecburi olarak ordan burdan alınma
Kodlama daha önceki projem olan Milasmt2 web paneli kodlarının gelişmişidir şuana kadar herangi bi açık veya tehdit oluşmadı en büyük örneğide milasmt2 zaten birşey olsaydı ona olurdu diye düşünüyorum fazla uzatmadan görüntülere geçiyorum.
Demoyu ise konuştuktan sonra vereceğim şuanlık 1-2 eksik var onlarıda en kısa sürede halledeceğim kurulumu bizzat kendim yapacağım mail gönderiminde sıkıntı yaşamamak için yandexmail kullanıyordum ama 4 ay gibi bir süre sonra oda sıkıntıya giriyor en mantıklı çözüm yolu kendi mailserverinizi kurmak ek olarak entegrelerde yapabilirim ek ücret ile
Panelin mobil uyumluluğu vardır telefon ile girince herangi bir sorun yaşanmamaktadır
Resimleri tam boyut olarak görmek istiyenler için en aşşağıda resimlerin indirme linkini verdim toplu halde ve virüs total'ide mevcut
Bana ulaşmak için ;
veya turkmmo üzerinden özel mesaj atabilirsiniz
Tanıtım sayfasında daha çok alana ihtiyaç duyulacağını düşünerek sağ blok'u kaldırmaya karar verdim
Sıralama ve topluluk menüsü açılır menüdür
Bu ise panelin mobil sürümünün fotoğrafıdır
Resimleri toplu halde indirmek için ;
https://mega.co.nz/#!tFIBjCDY
https://www.virustotal.com/tr/file/...edd039d9d4259644eb3d026f/analysis/1429203973/
Kendi projem için tasarladığım paneli proje iptali yüzünden satma kararı aldım. Tasarım tamamen orjinaldir herangi biyerden çalma çırpma vs. değildir css kodlarını görünce anlayacaksınız zaten resimler mecburi olarak ordan burdan alınma
Kodlama daha önceki projem olan Milasmt2 web paneli kodlarının gelişmişidir şuana kadar herangi bi açık veya tehdit oluşmadı en büyük örneğide milasmt2 zaten birşey olsaydı ona olurdu diye düşünüyorum fazla uzatmadan görüntülere geçiyorum.
Demoyu ise konuştuktan sonra vereceğim şuanlık 1-2 eksik var onlarıda en kısa sürede halledeceğim kurulumu bizzat kendim yapacağım mail gönderiminde sıkıntı yaşamamak için yandexmail kullanıyordum ama 4 ay gibi bir süre sonra oda sıkıntıya giriyor en mantıklı çözüm yolu kendi mailserverinizi kurmak ek olarak entegrelerde yapabilirim ek ücret ile
Panelin mobil uyumluluğu vardır telefon ile girince herangi bir sorun yaşanmamaktadır
Resimleri tam boyut olarak görmek istiyenler için en aşşağıda resimlerin indirme linkini verdim toplu halde ve virüs total'ide mevcut
Bana ulaşmak için ;
veya turkmmo üzerinden özel mesaj atabilirsiniz
Tanıtım sayfasında daha çok alana ihtiyaç duyulacağını düşünerek sağ blok'u kaldırmaya karar verdim
Sıralama ve topluluk menüsü açılır menüdür
Bu ise panelin mobil sürümünün fotoğrafıdır
Resimleri toplu halde indirmek için ;
https://mega.co.nz/#!tFIBjCDY
https://www.virustotal.com/tr/file/...edd039d9d4259644eb3d026f/analysis/1429203973/
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Başarılı bir çalışma tebrik ederim ,
hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar.
- Konular
- 465
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim güzel yorumun için
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Güzel Tasarım Başarıların Devamını Dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...