Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar ;
gezerken gördüğüm bu sitenin paneli varmıdır?
Lisanslımıdır?
Lisanslımıdır?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Berat Türkçeleştirip Satar Ona Bi Sor
hırsızlık yapıpta elalemin dosyasını filesini çalıp flood geçip satmıyorum en azından her yerde adımı geçmenide anlamış değilim etkisi kalmış dahada o günün :m08: unutamıyorsun beni :m08: 15 yaş veledi zina seni :m08:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.görünüş olarak bana güzel gelmeyen panellere zaman harcayıp kodlamıyorum birde forumda gördüğüm bir kaç eksik yüzünden bir kaç insan yüzünden paylaşım yapmayıda durdurmuşum .
Berat Türkçeleştirip Satar Ona Bi Sor
Merhabalar ;
Lisanslımıdır?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
PSD hali birçok yabancı forumda paylaşıldı , fakat kodlamasını ilk defa görüyorum ve açıkçası ; Böyle bir grafiğe sahip olan bu panele bu kodlamayı yakıştıramadım (PSD'den css dökmek yerine dolgu kullanılmış )
Merhabalar ;
Lisanslımıdır?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PSD hali birçok yabancı forumda paylaşıldı , fakat kodlamasını ilk defa görüyorum ve açıkçası ; Böyle bir grafiğe sahip olan bu panele bu kodlamayı yakıştıramadım (PSD'den css dökmek yerine dolgu kullanılmış )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)