xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Windows 8 Planları...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

wind89f5b49.jpg
Microsoft'un hayran blog'unun pazartesi günü açıkladığı Windows 8 planları gerçekten çok iddialı.

Bir Microsoft hayranı olan Francisco Martin, blog'da geçen bilgileri ve Windows 8 için düşünülen özellikleri şöyle açıkladı.

En yeni jenerasyon yüksek hız bağlantısı USB 3.0 ve Bluetooth 3.0 bu işletim sisteminde mevcut olacak. Odak noktası ise kesinlikle performans olacak olan Microsoft, yeni işletim sistemiyle bilgisayar açılış ve kapanış sürelerini inanılmaz derecede aşağıya çekecek. Hatta bazı bilgisayarlarda tıklama ile açılma ve kapanma anında gerçekleşecek. Bir kullanıcı ne zaman mailine bakmak isterse, ya da spor skorlarına ya da videolara bunu gidip kendi bilgisayarından seve seve yapacak. Çünkü kendi bilgisayarı akıl almaz bir şekilde hızlı olacak.
windows8enresumen9fb0fb.jpg
Bilgisayarın karşısına oturduğunuz zaman hareket algılıyıcılar sayesinde sizi tanıyıp otomatik olarak login olabileceksiniz. Bu olayı da muhtemelen yeni Kinect ile yapabileceğiz.
Resmi olarak Onaylanmamştır sadece Planlanıyordur...

Alıntıdır Ama Ben Düzenledim Konunun İlk Halini Görseniz İçiniz Kararır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri