Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Dosya Upload Siteleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SelinGunes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba,

Başlıkta da Belirttiğim Gibi Dosya Upload Etmede Sorun Yaşıyorum. Sorunum Şöyle ki;

''Belki Sizde Farkına Varmışsınızdır, 1 Hafta İçinde İnanılmaz Bir biçimde Devletin Sitelere Saldırdığını Görebiliriz. Hangi Upload Ettiğim Site Varsa Hepsi de Erişimi Devlet Tarafından
[Gördüklerim & Benim Şahsi Yorumum] Engelleniyor.''

Ayrıca, Büyük Dosya Alanı Upload Eden Bir kaç Site Biliyorum Onlar da Erişimi Engellendi. İlk Akıla Gelen ''Mediafire''

Bildiğiniz Güvenilir, Vakit Kaybetmeyecek Büyük Dosya Alanı İçeren Siteler veya Siteye Yönlendirmeden Direkt İndirme Yöntemi Var İse Benimle Paylaşırsanız Müteşekkir Olurum.

Yardım Eden & Etmeye Gayret Gösteren Herkese Şimdiden Teşekkür Ederim.

İYİ FORUMLAR DİLERİM. . .

1- dosya.co (linkler zor kırılır kolay erişim zahmetsiz)

Max 2 GB Ye Kadar Kayıt Olmadan dosya yükler ve ayrıca part olarakta yükleyebilirsiniz 30 parta kadar yani 60 gb

2- mega.co.nz (linkler zor kırılır kolay erişim zahmetsiz)

Max 3-4 gb galiba ama +2 oldugu kesin

3- Yandex Disk (Zahmetsiz linkler kırılmaz kolay erişim dostor web virüs taraması )

-----------------------------
dosya.co ve yandex disk öneririm yandex diskte vürüs taramasıda var doctor web

dosya.tc hiç kullanmaeyer bi paylaşım falan yapıcaksan söylediğim 3 siteyi kullan dosya.tc 20 gün sürmeden link kırılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri