NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alex maça gidecek mi? Yanıt verdi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mchtsny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 161

mchtsny

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,088
Reaksiyon Skoru
321
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
195
MmoLira
-22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

28798751.jpg

Özel işleri için dün gece İstanbul'a gelen Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, sarı lacivertli basketbol takımının bu akşam Maccabi Tel Aviv ile oynayacağı THY Avrupa Ligi maçına gitmeyeceğini açıkladı.

İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, spekülasyonlara neden olmamak için bu akşam Fenerbahçe Ülker'in oynayacağı maça gitmeyeceğini açıkladı.

"GÖNLÜM HEP ONLARLA BİRLİKTE"
Fanatik İnternet'e açıklamada bulunan efsane futbolcu, "Geçen sezon yine bir Avrupa maçı öncesi gelmiş ve karşılaşmayı tribünden izlemiştim. Bu durumu speküle edip, farklı yönlere çekmişlerdi. Bu kez de Fenerbahçe'nin, THY Avrupa Basketbol Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi İstanbul'a geldim. Amacım karşılaşmayı izlemekti. Ancak geçen seferki olayları gözönünde bulundurup, takıma zarar gelmemesi için basketbol maçını televizyondan izleyeceğim. Ama gönlüm onlarla birlikte olacak" dedi.

"BEN DE ONLARI UNUTMADIM"
Alex dün akşam Atatürk Havalimanı'ndaki karşılama için de bir değerlendirme yaptı, "Sanki hep Türkiye'deymişim gibi geldi bana. Bu büyük sevgi karşısında büyük mutluluk duydum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Hala beni unutmadılar. Ben de onları unutmadım, hiç unutmayacağım. Şimdi Türkiye'de yeniden olmanın mutluluğunu yaşarken, takım arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum. Ve onlara 20. şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Eminim ki, sezon sonunda 4. yıldızı göğüslerine takacaklar" dedi.
İSTANBUL'DA BİR HAFTA KALACAK
Yaşamı ile ilgili hazırlanacak belgesel ve yazılacak kitap için Türkiye'ye gelen Alex'in, bir hafta boyunca İstanbul'da kalacağı, izin alındığı taktirde çekimleri Samandıra, Dereağzı ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapmayı arzuladığı öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri